Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

igen! ha egyesével töltögeted akkor nem kapsz hibaüzenetet, ha többet akarsz kell a prémium előfizetés[#rinya]

me3ua0a6

Mindig egyet töltök csak, olvastam a Free szabályokat.
Az első feltöltési körben nem volt ilyen probléma. Most már 3-ból kettőt nem enged, még akkor sem, ha csak egyesével nyitom :(

bznc93pf5

lehet függ a mérettől is, nem tudom, én mindent ugyan úgy töltöm fel ahogy a kezdetben, én ezeken nem tudok állítani, legalábbis nem tudom hol kell, vagy egyáltalán lehet-e.

RogerCo

Nekem free-ben szépen lejöttek, mind.

Sz.József

330Ft 4 napra és lehet kattintgatni amilyen gyorsan akarsz...
Meister két linkje (#1444)és Forgácsoló linkjei villám gyorsan lejöttek.
Köszönet mind kettőjüknek...

RogerCo

Ezt már én is elsütöttem, le is lettem érte b.szva...

Sz.József

Akkor én is számíthatok rá?
[#rinya]

000000000

Ha én rám gondoltál a „ le is lettem érte b.szva... „ Akkor biztosan félreértettél.
Én azt írtam, hogy a Forgácsoló cuccaiért biztosan nem éri meg fizetni. Mert az a néhány darab, időnként, az néhány perc alatt lejön. Pl. 10 db. 5-8 perc. Ezen, rövidíteni 1-2 percet, nem sok értelmét látok.
De, pl, most a Meister által adott, linkelt cuccai elég hosszadalmas volt. Megszakadásokkal, stb. órákba került. Itt már van értelme.
Egyébként, mindenki úgy csinálja a dolgait, ahogy akarja. Csak, gondoltam, erről is beszélgethetünk, a sok más mellett. És nem, gondoltam leb.szásnak. Persze, nem csak én szóltam hozzá.  

bznc93pf5

bznc93pf5

bznc93pf5

bznc93pf5

bznc93pf5

bznc93pf5

RogerCo

Danibá, nem, nem rád gondoltam. Arra a felszólításra gondoltam, hogy ne legyek olyan, mint egy bizonyos felhasználó.