Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

000000000

Egy újabb adag relief, majd ebbe a mappába is 100db megy STL formátumba.
http://data.hu/dir/asv7wwex9x201924" TARGET=_fnew>Free Reliefs 2

robokacsa

ezeket egybe nem lehet letölteni?
ha igen, hogyan??????

bznc93pf5

szia  

ezek azok a szürkeárnyalatos képek amik a Nipic (Kínai) oldalon vannak, legalább is a kódszámok szerint annak tűnik, ezeket te konvertálod stl-re?
 milyen progival?

000000000

Sokkal egyszerűbb lenne az élet, ha néhány zip be, tömörítve lenne.  
Csak időnként elindítanánk.  
Így, most, csak egyenként lehet.  

robokacsa

kááár.....
megkaptad a "rajzot"?

000000000

Igen! Kösz! Ma megy válasz.
Nem tudtam még foglalkozni vele.

000000000

Igen, én konvertálom, javítom és veszem ki belőle a feliratokat. Az Aspire progival, próbáltam AC-vel is, de az macerásabb, meg nem volt elég meggyőző!

000000000

Egybe is lelehet tölteni, letöltés vezérlővel pl. FlashGet-el, de ahhoz prémium előfizetés kell. Ha meglessz a 100, akkor felteszem ezt is egybe csomagolva, ami várhatóan 1Gb fölött lessz!

svejk

Szép gesztus, de minket jobban érdekellne az a 3D-s nyomtató. :)

bznc93pf5

szép kis munka, gratulálok!!

7d8pdkmcf

000000000

Köszönöm, hogy ennyit dolgozol vele, az érdeklődőkért!
Szerintem, a 2-300 megás csomagok, a legjobban kezelhetők lennének.  
Lassúbb letöltéssel, lassúbb rendszerrel is.  
De, majd te eldöntöd.  

robokacsa

a prémium tagság az rendben, egy emelt díjas sms., és hogy kapcsolódik ide a flashget???
[#miaz]

xfg6v697j

jó nagy munka.
Köszönjük.[#worship]

000000000