Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

xg2w6ib9x

Már azt hittem komoly [#kacsint]

Rabb Ferenc

Ne aggódj! A jövő héten is lesz két kiskakas (vagy kappan) akik egymásnak esnek. Ha esetleg nincs miért - hát akkor azért. Az alkalmi civakodásokon túl vannak már törzsgárdista párok is :)

Elvégre magyar emberből vagyunk :((

000000000

http://data.hu/dir/bi8mk4s1ny200691" TARGET=_fnew>Ingyenes 3D Modellek (szobrok, vázák, képkeretek, stb.) 3DS formátumban. Ez is egy megosztott mappa, a tartalma a közeljövőben bővül, akárcsak a http://data.hu/dir/jsdqthfgnf98254" TARGET=_fnew>Free Relief mappa!

xfg6v697j

A 3DS melyik progihoz jó?

000000000

Nem értem, megint miért öntögeted rám a sz.rt.  
Úgy látom, neked már életcélod, az én sz.rozásom, mindenhol ahol előfordulsz.  
Ha, tudnád, pont ugyanannyit öntesz magadra, mint amennyit rám próbálsz.  

Te, normálisnak tartod azt, hogy idejössz, valakit megszidni azért, mert itt kér segítséget. Pedig nálad is be van regisztrálva. Ezért, toporzékolsz itt?  
Komolyan gondolod, hogy akik nálad is regisztráltak, azok itt meg se szólaljanak.  
Mi volt az én írásomba sértő?
Semmi olyat nem írtam, amiért, megint mit hordasz itt össze.  
Neked, a haverjaiddal, nincs más szórakozásotok, csak velem foglakozni.  
Ideje lenne önvizsgálatot is tartanod, tartanotok.  

svejk

Mi lesz azon a napon? [#nemtudom]
Lejár valami licence, vagy domain név?
Vagy hosszú (ez nekem)nagymama...?

VighLajos

Megérkezik a Nibiru bolygó, ami sokkal nagyobb, mint a Föld, amit a mayák sokezer évvel ezelőtt megjósoltak, és praktikusan itt lezárták a naptárukat.
Ja, az említett égitest telibe találja a Földet, és game over!
Ha valaki lelkiismerete megszólal, és a vagyonát jó célokra akarja fordítani, annak itt a bankszámlaszámom:
11773463306...stb
De dec 22-én reklamációt nem fogadok el!
[#hehe]

000000000

Artcam, Aspire, stb.
Mindegyikbe importálható, de pl. a Meshlab-al átalakítható stl-re, ha az jobban tetszik!

bznc93pf5

bznc93pf5

bznc93pf5

bznc93pf5

bznc93pf5

bznc93pf5

bznc93pf5