Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

000000000

Ellenkezőleg. Pár másodperc alatt lent van.

s7manbs8

De a relief kimarás nem egy perc ugye ...

RogerCo

Nekem megérte azt a 330Ft-ot 4napra, hogy  
egyszerre letöltsem, csak kattintottam, nem vártam semmire.
Egy kicsit elmaradtam a letöltögetésekkel, mert kint voltam napokat a gépnél, dolgozott.
És addig míg Forgácsolóé ingyenesen 1-2 percig is jött, előfizetéssel másodpercek alatt itt volt.

bznc93pf5

bznc93pf5

bznc93pf5

bznc93pf5

bznc93pf5

bznc93pf5

RogerCo

20 MB 40 másodperc.

000000000

Ugye nem akarsz gulasoftba átmenni?

nyj28spvd

RogerCo

bznc93pf5

figyelj csak te FASZ!

van még egy pár topik ahová nem írtál!

de nehogy megpróbáld próbáld!
ez figyelmeztetés a részemről!

korábban mintha már közölték volna egy páran hogy ezt a dolgot nem kéne erőltetni, tartsd magad ahhoz különben ne csodálkozz a következményeken!

000000000

A második 82 –es az valójában 83 –as.