Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

fa_kukac

Most +várom míg az egyikkel végez, és így mén is rendesen.

RogerCo

Tyűűha :)
3 napot kellett behoznom :)  
De éri a Prémium előfizetés az árát, no ! :)

RogerCo

[#worship]Neked is köszönet !
Ez is megvan :)

bznc93pf5

szerintem nem szükséges a prémium elöfizetés

000000000

A Forgácsoló dolgai előfizetés nélkül általában néhány másodperc. Néhány, ami 1 perc körül van. Szerintem előfizetéssel se lenne gyorsabb.

Más a helyzet a Meiszter dolgaival. Azok valamiért, nagyon lassan jönnek. Akár 10 -15 perces is van. Persze, többféle formában vannak. De, gondolom ez nem lesz annyi, hogy érdemes legyen előfizetni.  

000000000

Azt nem nézted, hogy 60-100megás állományok?
Persze, hogy idő kell neki.

A forgácsolóé csak pár mega, meg mega alatti.

bznc93pf5

persze hogy gyors a letöltés, mert az enyémek csak 1 fájlt tartalmaznak, persze függhet a nettől is

000000000

Kicsit többet beszéltem a kellőnél. (Szokásom szerint)  
Csak, azt akartam mondani, a Forgácsoló dolgai miatt biztosan fölösleges az előfizetés.

000000000

Egyébként is felesleges, mert ha nincs idő a letöltésre, akkor másra sincs.
Csak azért fizetni, hogy ne egy óra alatt jöjjön le 5 fájl, tök fölösleges. Mert ha gigabájtok lennének, akkor esetleg, de meggondolandó.

000000000

Eggyet értünk. Persze, akinek van fölös pénze, az fizessen. Igaz, ebben az esetben semmit se kap érte. Persze, látom a boltba is, mennyien veszik a sok semmit, a kevés értelmes dolog mellé. Nincs ebbe semmi különös.

bznc93pf5

aki másra is használja biztos megéri,  
inkább maradjunk annyiban

000000000

Igen. Én, is azt mondtam, csak ezért fölösleges.

s7manbs8

Lehet nem internet autópálya mellet vagy ? :)

000000000

s7manbs8

Hogy olyan lassan megy az adat hozzád ...