Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

majd el felejtettem a nagy nyugalomban, szükségem lenne gömbvégű maróra min 36mm vagy annál hosszabb oldaléllel,3mm gömbvéggel, a befogó rész lehet akár 6mm? jól gondolom?, 3mm lenne a legjobb de szerintem olyan nincs de ha még is tud valaki olyat ne fogja vissza magát, értesítsen, köszi. mély reliefmaráshoz kellene.

bznc93pf5

bznc93pf5

bznc93pf5

bznc93pf5

bznc93pf5

bznc93pf5

bznc93pf5

RogerCo

Köszönet az eddigiekért is ![#worship][#worship][#worship][#wave]

000000000

Akkor ennyi volt? [#rinya][#rinya][#rinya]

bznc93pf5