Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Digitalizálás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:17

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

Az érdekell hogyan csinálják a David forumon azokat a PDF -eket amiben én tudom forgatni a szkenneléseket , nem akar sikerülni sehogyan sem .

3vv2btrhv

http://cnctar.hobbycnc.hu/HUNKA/DAVID/t_mori3_810.gif" border=0>

3vv2btrhv

A David forunrol letöltve .

3vv2btrhv

HJózsi

Látom megoldottad, gratula! ;)
Józsi

3vv2btrhv

Nem az igazi mert 30 napos , és csak SKP kiterjesztéssel müködik . Tovább keresem azt a progit ami tud fogadni u3d formátumot és nem trial .

000000000

üdv!
FlexScan3D lite
keresem ezt a programot de sehogy nemegy a letöltése mert mailben a forgalmazó cég nem  válaszol vissza sosem!
 vilt eröl a programrol eröl a topicba! Ha valakinek meg lenne ez a program "FlexScan3D lite"
megtudná netán osztani privátba velem!!!!
dpsslaser@gmail.com
elöte is köszönöm a segitséget!

000000000

szerbusz tibor!
azokat a 3d pdfket  Adobe Acrobat 3D 8 programal tudsz csinálni elég sok cad kiterjesztés ismer a program  amit 3d pdfbe tudsz lementeni és levédeni!
ha érdekel a dolog többit megbeszélhesük privátba!

3vv2btrhv

3vv2btrhv

Megjelent a Rino digitalizálo szoftvere , lényege hogy egy digitális fényképezögépet kell kalibrálni , majd a tárgyra ragasztani megadott öntapados cimkéket , és több nézetböl lefotozni , majd ezután a szoftver elkésziti a pontfelhöt .Sajnos valami miatt nem jelenik meg a progi pedig ott van a pluginok között feltelepitve . Valaki nem probálná meg ??

D.Laci

RH4 SR3 verzióval megy csak, abolsem árt ha legális...

Ezt látad már?
http://www.photomodeler.com/products/scanner/Tutorials/Tutorial%201.html" TARGET=_fnew>PhotoModeler Sanner

3vv2btrhv

Az van meg .
Neked a fhotomodeler megvan ??  
Nagyon igéretes mert nem használ marker jeleket a modellen , ha jol értelmezem a tárgy körül van a marker jel ?

2nbj3n5m

T.Hunka (Mek-Mester)
Elhoztam a darabokra szedett forgatot a "az ismerősödtől"Megértem,hogy nem személyesen,
mert nem merted.Csupa rózsda volt szétszedve,
a csavarok híányoztak.Bátor szemétláda vagy.
Ha ott lettél volna akkor fájdalmas találkozás
lett volna.Miért szedtedd szét?Miért nem raktad
össze?Ez a stilusod? Kölcsönkérsz valamit,mikor
vissza kell adni letagadod,hogy nemtalálod.
Majd a kért szerkezetet szét barmolva vastagon
belepett roszdával egy bevásárlószatyorba rakva
leadod a 30 éve nemlátott iskolatársadnak.
Remélem döhöm a következő találkozásig elszáll
és nem foglak jól pofán vágni.
Elöttem erkölcsileg levítézlettél!
Janko (Száraz János)

D.Laci

Csak a demo van meg.

3vv2btrhv

Janko , te elintézted hogy a közös barátunk nekem ne fizessen ki 500 000 Ft -ot . pedig a munkát én leszállitottam bizonyság rá hogy az épületek ki vannak álitva !!  
Nem kürtöltem tele a topikot pedig megtehettem volna !! Sajnálom hogy nem tudsz négy csavart a helyére rakni , csak ezt barmoltam szét ha annak lehet nevezni a csavar eltávolitását .