Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Digitalizálás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:17

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

nem , de ezt épitem meg !!

3vv2btrhv

http://www.david-laserscanner.com/forum/files/thumbs/t_mjus_10_2008_619.jpg" border=0>
Két negativ marást csináltam , és ebbe öntöm a gipszet . igy kapom meg a fejet .

3vv2btrhv

http://www.david-laserscanner.com/forum/files/thumbs/t_pozitiv_hand_205.jpg" border=0>Artcam foto

3vv2btrhv

http://cnctar.hobbycnc.hu/HUNKA/SOS/m%e1jus%2012,%202008.jpg" border=0>
Maratoni futásom végéhez közeledik , beértem a stadionba , de látom hogy üres a nézötér , nem kiváncsi senki amit elértem pedig mindig azt kifogásoltátok hogy nem mutatok marást .  
Most van eredmény 3d -be meg tudom valositani a szkennelést . Nem baj futok tovább be kell érnem a célba , és igaz nem lettem elsö de a részvétel a fontos , és magamban kell biznom .

000000000

üdv Tibor!
engen nagyon is erdekel ,hisz tudod. kis dolgok skenjére nekem jo a rendszer . 1m feletti lökharitok es egyebeknel viszont haldoklik -felbontas kamera latoszög - amivel meg meg lehetne oldadi az csllagaszati . egyebkent gratula az eredmenyeidert. privatba jelentkezem  
szia

3vv2btrhv

Elakadtam a RinoFoto ügyben , nem tudom a Marker jeleket kinyomtatni .

000000000

Sziasztok.

Egy olyan problámával zavarnálak titeket, hogy rendelkezem egy ATT X-Y mechanikus marógéppel.
Ennek a vezérlése : ATT_3AXT háromtengelyes léptetőmotor vezérlő.
Ehhez gyárilag mellékeltek egy DOS-os vezérlő programot ATT_3D, de sajnos az a winchester, amin rajta volt megsérült és nem sikerült vissza menteni.
Abban kérném segitségeteket, hogy hogyan lehet Mach3 programnak a segítségével 3D-s digitalizálást végre hajtani. Segitségeteket elöre is köszönöm.

Sziasztok.

D.Laci

Ha nem formáztad a winyót még nagy eséllyel megmenthető!!!

000000000

Szia Laci.

Az a gond, hogy a winyó teljesen tönkre ment.Már nem lehet vele kezdeni semmit. Ezért kellene egy megoldás a Mach3-mal.

Szia.

3vv2btrhv

Jankonak megvan ez a progi , öt keresd meg .

000000000

Szia Tibor.

Köszi az ötletett, ezt fogom tenni.

Szia.

2nbj3n5m

Hello.Magánba írd a cimedet,és küldöm a DOS-os
programot.
Janko

000000000

Szia Janko.

Már küldtem egy emait, erre a cimre cncgravir@axelero.hu. Ha esetleg nem ez az email cimed, akkor ad meg azt amelyiken el lehet érni. És ha esetleg tudsz nekem abban is segiteni, mert érdekelne az is, hogy Mach3-ban a digitalizálást hogyan lehet megoldani azt is megköszöném.

Szia.

D.Laci

000000000

Szia Laci.

Köszi a segitséget, Mach3-nak Én is olvastam a a leirását, de még nem minden világos benne. Még jobban tanulmányoznom kell. De azért kösz.

Szia.