Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Digitalizálás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:17

Előző téma - Következő téma

2nbj3n5m

Az egész csuc darabokba egy szatyorba.Ez
nem
négy csavar!!És csupa rozsda volt!
Janko

2nbj3n5m

A topikot azért kürtölöm szét mert kikapcsotak
minden elérhetőségedet.És kurva dühös voltam
mikor megláttam a roncsokba heverő forgatómat.
Amit nem vastag rózsdaréteggel kaptál.Én nem
intéztem semmit senkinél,egyszerüen rosszT gyártottál.De lehet birosághoz fordulni.Biztos
írtatók szerződést.
Janko

2nbj3n5m

De találkozhatunk és meglehet beszélni,
De tanút hozzál!!!
Janko

2nbj3n5m

Én igy 160000Ft-os értéket adtam kölcsön.
Te meg rosszt adtál vissza!! ADTÁL?
Nekem kellett elmenni érte.
Janko

2nbj3n5m

Máramár lehiggadtam.Elnézést!(nem töled Tibor) Ezt személyesen kellett és kell elintézni.
Jonko

3vv2btrhv

3vv2btrhv

http://cnctar.hobbycnc.hu/HUNKA/SOS/sarokminta-gipsz-3.pdf" TARGET=_fnew>Képkeret sarokminta PDF
Elértem egy célomat : restaurálásra kapott képkeretröl plasztelinnel levetem a negativot , majd ebbe modelgipszet öntve , azt beszkenneltem és mindenki által forgathatoan publikálom .  
Célom hogy a mintákat megörizzem az utokor számára ha már az eredeti keret esetleg megsemisülne .

csg67

A legújabb letölthető Acrobat Reader verzióval valóban szépen forgatható, körüljárható! Gratuláció!
Mostmár csak abban kell reménykednünk, hogy a PDF formátum fejlesztésénél figyelembe veszik a kompatibilitást és nem szűnik meg néhány év múlva. Ellenkező esetben úgy jár mint például az Apolló program keretében a Holdról származó adatok több mint 80 százaléka; az adathordozó ugyan megvan, de nincs olyan gép és nincs olyan szoftver, ami értelmezni tudná... :(
Mindenkit üdvözlök a digitális középkor legsötétebb időszakában!

3vv2btrhv

Tudod nekem erröl tök más a véleményem !!
A holdal nagyon nem stimmel valami !!

D.Laci

Mi bajod a holdal? Rosz irányba kering? :)

Motoros

Dehogy, sajtból van és ezt titkolják. Ebben a NASA is benne van szügyig. Nekem ezt a Sanyi mondta aki a Síriusról jött, de ez sem publikus még. De minden ki fog derűlni.

3vv2btrhv

http://www.surphaser.com/3d_scans/3d_laser_scanner_bd.jpg" border=0>
menyivel egyszeröbb lene igy .

3vv2btrhv

Sikerült felszenvednem a fotos-rinot .
Csak az a gondom hogy hol van az a pdf ahol kilehet nyomtatni a marker jeleket ?? vagy senkit sem érdekell ez a modszer ??

3vv2btrhv

D.Laci

"hol van az a pdf ahol kilehet nyomtatni a marker jeleket "
SEHOL!!!!
Csak kalibráló ábra van meg PDF -ben.
Nyomj egy HELP -et aztán le van írva minden részletesen, a honlapon is megtalálod!