Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Digitalizálás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:17

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

3vv2btrhv

http://forum.david-3d.com/download/file.php?id=7605&t=1" border=0>
A Digitalizálás

3vv2btrhv

http://www.imgserv.com/images/2014/03/16/o4MR7.png" TARGET=_fnew>Keresem az optimális világítási beálításokat

3vv2btrhv

Plasztikai műtéteknél alkalmazzák , esetleg a mell implantátumoknál ?

3vv2btrhv

A lehetőségeimhez képest próbálom majd a két kamerás megoldást , de előbb a David szoftvert kéne megírniuk .

3vv2btrhv

3vv2btrhv

ebalint

Ez sz@r ügy, de hidd el, hogy mindenkivel így van.

Javarészt persze nem lenyúlják, hanem másnak is eszébe jut ugyanaz az ötlet. Hogy ki tudja megvalósítani, az más kérdés.
A szabadalmi/szerzői jogi kérdések : erről nem is érdemes beszélni...Úri huncutság.
Nem hiszem, hogy Pitagorasz-nak bárki fizet jogdíjat, vagy a netán görög államnak. Pedig lehet ér annyit a "találmánya", mint a mai csicsadolgok.

3vv2btrhv

Pénz beszél , mi meg kussolunk .

3vv2btrhv

http://forum.david-3d.com/download/file.php?id=4100&t=1" TARGET=_fnew>Az eredeti elképzelés , igaz tárgyra készült

besirkyjh

Szia

Természetesen más is agyal ilyen ( bármilyen ) dolgokon , csak az tud profitálni belöle akinek van befektetni valo pénze ( még ha eszük nincs is ilyesmihez ) .
Nem is értem ezt a tulzott , már már laikusnak tünö nyilvánosságot felöled ha pénzt is szeretnél belöle !  

3vv2btrhv

Sat Feb 19, 2011 1:21 pm
Publikálás dátuma .

3vv2btrhv

Van amit publikálok és van amit szigorúan titkolok .Az én sorsom ez ügyben nem most kezdődött .
Lásd Magyar szabadalmi könyvtár megadott szabadalmak .

ywathzay

Ezek a nyavalyások, kutakodnak a gondolatokban és ha valami olyat találnak egyből megvalósítják! :))
Mi ebben a különleges? Ezt most komolyan kérdezem: "arc térkép", eddig is voltak nyilvántartások pl. a rendőrségen, nem hiszem hogy világmegváltó gondolat volt hogy készítsünk x ezer pixeles digitális felvételeket az emberi arcokról, majd használjuk fel akár kutatómunkákhoz, vagy bármihez. Sőt biztos hogy egyszerre több cég is foglalkozik a kivitelezéssel, valamint feldolgozással. Itt mindenki felfedezi újra meg újra a spanyol viaszt, aztán úgy gondolja hogy Ő volt az első. Nem bántásnak szánom, sőt figyelgetem mit művelsz (még az első debreceni talin láttam az akkori digitalizáló berendezésed és már az lenyűgözött az elkészítés módja, valamint a felhasznált anyagok tükrében) , gyakorlatilag a semmiből, ez nagyon nagy dolog, viszont az előrejutáshoz igen kevés.

3vv2btrhv

PÉNZ , PÉNZ , PÉNZ és mindig ez hiányzott .
Máskülönben ez csak humorosan írtam , igaz nem használtam a szmáljikat .  
Én már rendszerváltás előtt lefutottam egy szabadalmam hasznosítási körét . Egy életre elég volt a negatív hozzáállás . Ami meg még hátravan az életemből azt szeretném kiélvezni a magam gyönyörűségére  . Na meg ennek a közösségnek a hasznára .