Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Digitalizálás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:17

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

Meglepöen jó az eredmény , csak egy kicsit csikos .
Az Aurdioval foglalkozni kéne , mert mindelhol ez a trend !!  

3vv2btrhv

http://www.david-laserscanner.com/forum/download/file.php?id=6567&t=1" border=0>
Reszelgetem a digitalizálomat , a textura minöségr a lényeg !!

4umhue7vh

Üdv!
A mach3 blue tud olyat hogy pl. 50*50*50 térben 0,1mm felbontásban letapogat egy tárgyat? csináltam egy tapintót, optika figyeli a szár mozgását 0,01mm pontossággal működik, de csak z irányba érzékel, ezzel szeretném megoldani a feladatot. A setupba  beállítom a sebességet a maximális mozgást stb. és tovább? van erről valami leírás valahol?

z02jab5f7

Szervusz Tibor, Üdv a Csapatnak !

Sajnálom, de egy kicsit félre tájékoztattál engem. Pénteken épp Nagykátáról jöttem haza, és benéztem a bemutatóra kijelölt helyiségbe. Délután 3 felé járt az idő, a portás mondta, még senki sincs itt, de holnap, szombaton itt lesznek. Szombaton családi programom volt és nem tudtam menni. Ma vasárnap, lévén hogy ezt a napot is megadtad, kibuszoztam budáról rákoskereszturra, és ujból bementem, és most a másik portás mondta,...Á már csomagoltak és elmenetek...ez du. 14.15.-kor volt...
 Nagyon sajnálom, de ez a találkozó-bemutató igy több sebtől vérzett.
 Baráti tisztelettel

Basa János

3vv2btrhv

Pénteken 1/2 3 -kor már nagyban építettük a standot . Vasárnap meg éppen bontottuk a standot .
Szombaton meg egész nap vártalak .  
A portás aki totálisan félre tájékoztatott .
De a képek itt vannak  
http://cnctar.hobbycnc.hu/HJozsi/Bp-i%20Tali%202013/Bp-i%20Tali%202013_092.JPG" border=0>

3vv2btrhv

4umhue7vh

Üdv!
Tud valaki segíteni?
A mach3 digitize wizard-al készített file-nak milyen  kiterjesztést kell adni, és milyen progival lehet belőle g-kódot készíteni? van valami egyszerű, ingyenes program ?

s73tgf9vg

Sajnálom, hogy így alakult tibor, remélem ez nem veszi el a kedved és jövőre jobban alakul! Örülök, hogy azért mi tudtunk beszélni pár szót.

xfg6v697j

http://www.danielgm.net/cc/" TARGET=_fnew>Itt van egy ingyenes pontfelhő file kezelő program.
Talán hasznát veszed.

Amúgy milyen a szerkezete a file-nak?
mert ha csak három oszlopban van elrendezve szóközökkel elválasztva az X Y Z,akkor excelben beletóldhatsz a szóközök helyére 'G1 X' 'Y' 'Z',és akkor a mach is megjeleníti.

4umhue7vh

Igen 3 oszlopba van, ezt nem is figyeltem,csak számokat láttam :). Ezzel a mostani problémám meg is oldódott.
Köszi!

3vv2btrhv

Ajánlani tudom a progit , tényleg jó !!

3vv2btrhv

Sajnos nem csak vele történt hasonló , a tali leggyengébb pontja épp a tájékoztatás volt !! A táblák elkészűltek , de nem lettek kirakva .

3vv2btrhv

Sajnos nem frissítik , elég régi .