Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Digitalizálás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:17

Előző téma - Következő téma

000000000

!Segitséget kérnék mi az a program ami jpeg-ből lézergravírozhatót készít

3vv2btrhv

http://www.hypr3d.com/models/50a75da1b09b9300020000f4" TARGET=_fnew>Reszelgetem a tárgy digitalizálomat  a Hypr3d rendszerhez

besirkyjh

Szia  

Egy darutollas manus jobb lenne és hatásosabb ettöl !!

z02jab5f7

Szervusztok !
Tibor, itt van egy francia egyetemisták 3d scann gépe. Nagyon szellemes, már-már ott vannak ahol az én C formáju mechanikám.
 Napokban felkérést kaptam, hogy foglalkozzam a  
"mérnöki" scann fotóminőségű elkészítésével.
Hát csak egy kicsit örülök, mert azt mondtm, hogy felületileg azok a pontok ill területek amiket a scann és a vele egyidőben fotót készitő gép nem látott a detektáláskor azokat / szines felület ismeretében/ nem lesz képes soha pontosan és színhelyesen elkészíteni. Azt mondtam készitsenek egy ilyen  C mechaniát és a mást csupán 3-4 nézetből készülő detektálás helyett készitsenek 30-120 más más helyzetekből, de pontos köriv mentén felvételeket. Igaz ekkor az összeiró szoftver kidobja az adtok 90 százalékát, de látja és felhasználja azokat a pontokat, felületeket amelyeket kevés felvételkor nem látott.
Ebben erősített meg ez a kis weboldal ahol már láthatónak vélem a két scenn összeházasításának lehetőségét.

Üdv   János.  
Jöhetnél egy kis mühelylátogatásra is már....

z02jab5f7

3vv2btrhv

" TARGET=_fnew>Francia megoldás

3vv2btrhv

Nem tudok versenyezni egy egyetemi timmel . Sem tudásban sem pénzben .

3vv2btrhv

http://www.david-laserscanner.com/forum/download/file.php?id=4018&t=1" border=0>
Csak ismételni tudom magamat , az én ötletem a PTM , fehér fényü szkennelés és a FotoDigitalizálás konbinációja .

43pbwjg8s

Ez nem ebbe a topicba való, de pl a DOTG.
http://dotg.weebly.com/" TARGET=_fnew>Dotg oldala

3vv2btrhv

000000000

Ezzel ugyan az a bukta, mint a "hazugságvizsgálóval".
Az átlagnál tökéletesen működik. Viszont, akinek nincsen erkölcse és ha valótlanságot állít, nem érzi hazugságnak. Tehát, erkölcstelennek.
Így sem ez a szerkezet, sem a "hazugságvizsgáló" nem leplezi le az illetőt.
Vannak vallások, ahol a más vallás bélit nem bűn pl becsapni, kihasználni, vagy esetleg a kár megölni.
Bármilyen, erre irányuló kérdésre adott hamis válasz az értékrendje szerint nem hazugság.
Pl. a kezdeti lelkesedés után ilyen okokból nem perdöntő a hazugságvizsgáló "eredménye".
Ez a szerkentyű is ennyit tud.
Nem a hazugságot mutatja ki. Csak azt, hogy az illető hazugságnak tartja-e az általa állított valótlanságot.
Tehát a notórius hazudozó ezzel nem leplezhető le.

3vv2btrhv

Igazad lehet, elfogadom az okfejtésedet.