Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Digitalizálás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:17

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

Szedlay Pál

Tibor!
Te milyen felbontásban tudsz scannelni és milyen pontossággal?

3vv2btrhv

600x800 felbontás és mért háloszem távolság 0.3

Szedlay Pál

A ponttávolságot vágom.
De egy etalonhoz képest milyen a scannelés pontossága, mondjuk egy gömb vagy kocka geometria esetén ezek utólag jól definiálhatók mérhetők.

3vv2btrhv

Amikor ékszer témában probálkoztam , végeztem méréseket a pontosságra . Szkennelés - kimarás CNC vel , a viasz ujboli szkennelése , majd Geomagic10 progiban a két szkennelés és az eredeti CAD terv összehasonlitása . a külömbségek 0.1 - en belül voltak . Max 50 mm méretben . De nekem ez elég volt .
A David forumon elég szépen kitárgyalták ezt a témát . Szoval a program pontos !!

3vv2btrhv

9b6n3fn2n

ne haragudj, néhány dolog közbejött azért nem reagáltam.Írok privátba ha aktuális lesz. Egyenlőre a megrendelő itt hagyta a mintát. Akkor azt mondta sűrgős, azóta nem láttam, nem hallottam felőle, a mintadarab is nálam maradt.

3vv2btrhv

Ok , várlak szeretettel .

s73tgf9vg

s73tgf9vg

3vv2btrhv

Igen ismerem , de a web fintora, hogy nekem nem sikerült a projekteket letöltenem , mindig hibaüzenetet kaptam , igy nem tudtam kiprobálni , de amit láttam az tényleg biztató . Ha neked van kapacitásod probáld ki és oktass ki mit hibáztam .

s73tgf9vg

http://www.metaingegneria.com/scanner-laser-3d/" TARGET=_fnew>Újabb érdekesség.
És ha van valami előrelépés az előbbi témában akkor írok levelet Tibor. egyelőre más áll a lista élén.

h2o

h2o

3vv2btrhv

Nem a letöltéssel volt a gond , hanem a feldolgozással , és a visszaküldéssel .