Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Digitalizálás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:17

Előző téma - Következő téma

3wm3x3zz

sziasztok  melyik kép digitalizáló free szoft a legjobb tárgyak fotobol  való szkenneléséhez és azt hogy tudom az artcam-ba bevinni? köszönöm

3vv2btrhv

autodesc 123 scath  
igy keresd a googliban , nekem most virus van a gépemen csak ezt a honlapot hozza be .  
A google crome helyett valami dj mix települt , és azóta semmi nem jön be .

3vv2btrhv

3vv2btrhv

artcam 3d import :STL

3vv2btrhv

Szabó Zoltán

Érdeklődöm.  
Miként lehet RSN kiterjesztésből csinálni STL-t vagy wrl igs els formátumot? Melyik szoftver tudná átalakítani. Ha valaki tud megoldást előre is köszönöm! vasipar@gmail.com

svejk

Én is érdeklődöm.
Már hét hónapja tag vagy, ismerhetnéd a szokásokat, miért írod be ennyi topicba a kérdésed?
Majd mindegyikben ki is szeretnéd tárgyalni?

Szabó Zoltán

Na azért fogalmam sincs hová való.

3vv2btrhv

Mi generálja az RNS-est ??

Szabó Zoltán

Rodin 4D szkenner. Sajnos más formátumot nem lehet kicsalogatni belőle. Nekem Autodesk Inventor 2014 van az nem ismeri fel sajnos. Ha van javaslat örülnék neki! Hogy legalább mi a szoftver neve ami át tudná alakítani.

3vv2btrhv

Megnéztem a két vezetö szkenner szoftverel , sajnos egyikben sem találtam meg . Ez egy beltenyészet szoftver formátum .  
Hogyan müködik a szkenner ??

3vv2btrhv

3vv2btrhv

eolvasott beteg formák
Szüntesse könnyedén
Megtekintése valós időben
Import fényképek és CT, MRI vagy DICOM fájlokat a betegek
Kezelje betegek
Tisztítsa meg eredeti formájában
Használjon nagy paletta eszközök
Tartsa a történelem minden a módosításokat
Döntetlen a berendezés vonalak a test kabát