Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Digitalizálás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:17

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

http://www.youtube.com/watch?v=aLC6P2XdXvQ" TARGET=_fnew>Egy foto digitalizálásom felkerült a yutubra

3vv2btrhv

3szwbavt

Üdvözletem! Valaki tudna segíteni? Szétkapva egy 1:28-as 190 SL Mercedes makettet kellene leszkennelni és aztán 50 cm-re felnagyitani keményebb habból. az esetleges segítséget ha lehet az aadren@gmail.com ra írnátok... nagyon köszönöm!!!!!!

Szedlay Pál

Mekkora a mostani modell mérete xyz.

3szwbavt

1:28 as. 25 x12x7cm ez a kaszni. aztán az ülés, kerekek, lökhátító, kormány, sebváltó stb. "szétkapva" vagyis egyenként... Köszönöm!

s73tgf9vg

3vv2btrhv

9b6n3fn2n

Üdv Mesterek!

Tudtok ajánlani nekem belföldön, lehetőleg kelet M.-on olyan céget, magánszemélyt, bárkit, aki egy kb 12 x 15 cm-es felületet 2,5 d-ben be tud scannalni?

9b6n3fn2n

Köszönöm. Velük már beszéltem, s bevallom nem volt túl szimpatikus a hozzáállásuk. Ha fizetek egy szolgáltatásért nem várom el hogy kinyalják a ..., de az a minimum hogy ne én érezzem úgy hogy szívességet tesznek nekem. Itt ezt éreztem. Mondta ha átküldöm a képet hogy miről lenne szó akkor talán jövő hét kedd magasságában ad árajánlatot, mert addig különböző elfoglaltságai vannak. Találtam egy székesfehérvári céget, talán ők a befutók, bár ez sem olcsó.

3vv2btrhv

Hunka Tibor Szentmártonkáta .Megcsinálom . megvárod , elviszed . Azonnal !!

3vv2btrhv

Semmi reagálás ??