Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Digitalizálás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:17

Előző téma - Következő téma

2vkx6unz

Nyilvánvaló ;) és milyen szerencse, hogy nekem pont olyan van ;)

3vv2btrhv

Gratula !!  
A power ledes kiváltásról kicsit részletesebben , mert lehet , hogy érdekell !!

3vv2btrhv

Gratuláció Messernek szolt !!

3vv2btrhv

3vv2btrhv

http://cnctar.hobbycnc.hu/HUNKA/Sztereodigitaliz%e1l%e1s/Resize%20of%20ZSUZSA.jpg" border=0>
Szemüveggel !!

Szedlay Pál

Fantasztikus, hogy be lehet csapni az embert.
Azáltal, hogy textúrázott a kép az ember olyan részleteket is belelát ami nincs is. Ez olyan mint a fű a képen. Tudjuk nincs ott csak egy zöld paca a fotón, de mi látjuk illetve a tapasztalati tudatunk. Tedd fel légyszíves úgy ezt a pdf-et, hogy nincs textúrázva csak egyszínű.

2vkx6unz

Nem kell. Csak a nézetet kell változtatnod és már látod is a háromszögeket (jobb egér, vézet>>)

2vkx6unz

Egész pontosan: jobb egér viewing options> wireframe.
egyébként pont erről írtam egy korábbi hozzászólásban, hogy a felbontás ne lett jobb, csa a textúre becsapja a felhasználót...

3vv2btrhv

Remélem lessz alkalmam kiprópálni egy profibb géppel a hardveremet . Énis a háromszögek részletességére vagyok kiváncsi !!

000000000

Nagyon jól néz ki! Mi az Allied pontos típusa? Milyen oprendszert használsz?

Szedlay Pál

Tudom.[#nyes][#vigyor2]

Szedlay Pál

Ha jól gondolom Allied Marlin F-145

Messer

Jól gondolta Pál.  :) Allied Marlin F-145B2.
Op. rendszer: WiN7-64. Akkor már a "vas" is.-
DELL Precision 490 - 2x Intel Xeon 5160 3GHz, 12GB RAM, NVIDIA Quadro FX3500.

000000000

Köszönöm. Hány képből készült a 3D modell, milyen "felbontású" (vagy hogy mérik) és mennyi időbe tellett?

Szedlay Pál

Ez a vas azért csúnyán bitang!