Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Digitalizálás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:17

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

harmadik alkalommal probáltam személyes találkozot öszehozni Basa János Fotomüvész urral . Sors szeszélye miatt nem sikerült .  

RogerCo

Kezdek szkeptikus lenni... Ma osszeraktam egy gepet. Most is arrol irok, es nincs magyar bill. kiosztas. Angol winfos xp lett felteve SP3 telepito. egy AMD Sempron 2800+ (1600MHz) 1GB RAM Dotnet Framework 3.5 DirectX 10. Es a hiba ugyan az. NEM indul el a David V3. Egy nagy fekete XML-es hiba uzenettel elszall.
Ilyen nincs, hogy egy gepemen sem akar menni. Es masnak nincs ilyen problemaja  
?:(
Roger

3vv2btrhv

Valahol máshol keresd a hibát , nekem a könyvtári és az othon gépemen simán felment .

RogerCo

Szia Tibor. Értem én, hogy máshol keressem a hibát. De mégis merre? amit most összeraktam gépet, azon CSAK ez lenne. Asus K8N alaplap 1 Gb RAM 1.6GHz AMD proci 256Mb-os Nvidia AGP-s videkártya. Mit hagytam ki ? Friss telepítés. A David oldalán irt szoftver igényt teljesítí. Dotnet3.5 DirectX 10. És ugyan az az eredmény mint egy full intergrált PIII-as gépen.
Az XP is angol. Vagy az XP-t nem szereti ?:(
Roger

RogerCo

Ilyen hibaüzenetet kapok. sokat:(

Unhandled Exception: System.Windows.Markup.XamlParseException: 'pack://siteoforigin:,,,/xaml/ExtraStyles.xaml' value cannot be assigned to property 'Source' of object 'System.Windows.ResourceDictionar
y'. 'pack://siteoforigin:,,,/xaml/StandardStyles.xaml' value cannot be assigned to property 'Source' of object 'System.Windows.ResourceDictionary'. The property 'ContentStringFormat' does not exist in
 XML namespace 'http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation'. Line 騅' Position 飸'.  Error at object 'System.Windows.ResourceDictionary' in markup file 'xaml/ExtraStyles.xaml' Line
13 Position 23.  Error at object 'System.Windows.ResourceDictionary', Line 32 Position 25. ---> System.Windows.Markup.XamlParseException: 'pack://siteoforigin:,,,/xaml/StandardStyles.xaml' value canno
t be assigned to property 'Source' of object 'System.Windows.ResourceDictionary'. The property 'ContentStringFormat' does not exist in XML namespace 'http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/prese
ntation'. Line 騅' Position 飸'.  Error at object 'System.Windows.ResourceDictionary' in markup file 'xaml/ExtraStyles.xaml' Line 13 Position 23. ---> System.Windows.Markup.XamlParseException: The
 property 'ContentStringFormat' does not exist in XML namespace 'http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation'. Line 騅' Position 飸'.

3vv2btrhv

Változatlanul azt javaslom : DAVID LASER forumon linkeld be a hibaüzenetet !!!  

3vv2btrhv

Belinkeltem a hibaüzenetedet a forumon .

VViktor

Szia D.Laci. A linked nem él esetleg van másik ahol el lehetne érni ezt a programot?

000000000

Valami nem stimmel a .NET verzióddal. Hiányzik a 'ContentStringFormat' tulajdonság.

000000000

Nem értek én a programozáshoz,szóval bocs,hogy bele vau-vauzok,de nem a netframework progi lehet a régi?Mert nekem azthiszem,hogy a cd író programom kérte a net framework 3.0-át.

000000000

Ilyesmiről lehet szó. Ha jól tévedek, a .NET 3.5 SP1-től létezik ez a tulajdonság.

D.Laci

Fejlesztés alatt áll.
Év végére talán elkészülök vele.

VViktor

Értem és köszi a választ.Akkor elnézést kérek a zaklatásért(magánban is). :D

3vv2btrhv

Pénteken bejelentettem a Szellemi Tulajnon Hivatalba a sztereó fényképezésem hardveres megoldását . Azért döntöttem igy mert komoly érdeklödés van a téma iránt .