Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

hyuekyh7a

Nincs esetleg egy példányod próba (Tesztelés)céljára, mert ha megfelelne engem érdekelne vagy 15-20db

Miki2

Ha valaki rászánja magát, és belefog, jó lenne értesülni róla.
Már összejön annyi motor, hogy talán rajtam kívül is érdekel valakit ez a dolog.

svejk

Az ilyenek nem maradnak titokban, csak figyeld árgus szemekkel a fórum minden topicját! :)

hyuekyh7a

Svejk amúgy ez eléggé hasonlatos a DSSC szervóhoz , nem?

000000000

Közelednek a tavaszi találkozók.  
Többen megkerestek mostanában E240-es szervo motor ügyben.  
Felvettem a kapcsolatot a holland barátunkkal, elméletileg kb. két hét múlva újra lesznek motorok.  
Ez azt jelenti, hogy az érintettek az első találkozón át is tudnák venni a motorokat, megmentve engem a bazi sok postázás nyűgjétől.  
Kérem azon fórumtársakat akiket érdekel az ügy, írjon ide nick nevet és darabszámot.  

Svejk - 16 db.  
Miki2 - 3 db.  
PSoft - 4 db  
Révész Richárd - 3 db  
Kola - 3 db  
Sz.József - 3 db  
Csipi - 3 db  
Sneci - 20 db  
szbjoe - 3 db  
BeneL - 4 db  
HJózsi - 3 db  
Zolp - 3 db  
Servo - 8 db  
vjanos - 3 db  
Madocsai - 2 db  
Vass Lajos - 3 db  
Csaba - 15db  
Danibá - 12 db.

Folytassátok a sort. (másol-beilleszt segítségével)

ra8nsmk6w

A többi sem bagó! az optó a fetmeghajtó és a reset ic is tétel. Én már több mint 10 db raktam össze, de jóval anyagár alatt sikerült eladnom.

besirkyjh

Szia  

Már régen megtanultam hogy az épitett cuccokat nem szabad eladni csak beépiteni és használni .
Csinálhatod Te a legjobb vezérlöt a világon az árára ugy is az a válasz " de a kinai olcsobb " .
Akkor azt kel használni !!

ra8nsmk6w

Be is építettem, aztán meg kivettem.Remélem másnak több szerencséje lesz vele. Nem vagyok aszkéta tipus.

000000000

Varga István

Közelednek a tavaszi találkozók.
Többen megkerestek mostanában E240-es szervo motor ügyben.
Felvettem a kapcsolatot a holland barátunkkal, elméletileg kb. két hét múlva újra lesznek motorok.
Ez azt jelenti, hogy az érintettek az első találkozón át is tudnák venni a motorokat, megmentve engem a bazi sok postázás nyűgjétől.
Kérem azon fórumtársakat akiket érdekel az ügy, írjon ide nick nevet és darabszámot.

Svejk - 16 db.
Miki2 - 3 db.
PSoft - 4 db
Révész Richárd - 3 db
Kola - 3 db
Sz.József - 3 db
Csipi - 3 db
Sneci - 20 db
szbjoe - 3 db
BeneL - 4 db
HJózsi - 3 db
Zolp - 3 db
Servo - 8 db
vjanos - 3 db
Madocsai - 2 db
Vass Lajos - 3 db
Csaba - 15db
Danibá - 12 db.
Varga István - 12 db

Folytassátok a sort. (másol-beilleszt segítségével)

svejk

Igen.. előnye a monitorozási lehetőség, bár az sem valami nagy szám.

Én egyébként a hobby vezérlők közül a Magi Quantumjára tenném a voksot, mindezt mondom úgy, hogy a Sneciét nem ismerem.

Persze a Quantum-ra mint procira, saját átgondoltabb tervezésű Nyák-al,körítéssel, bár ilyen kis motoroknál az eredeti is biztos kiváló.

- nagyon jó monitorozási lehetőség
- szinte mindent lehet állítani
- a 3 db potméteres beállítás a finomhangoláshoz óriási könnyebbség.
- magyar support

svejk

Bocsánat, az előzőhöz az is hozzátartozik, hogy Tibor45-ét sem ismerem, illetve biztos van mégy egy pár amiről még nem is hallottam.

hyuekyh7a

Én próbáltam az Istvánét is a tiedet is, magam is építettem egy változatot.A tied a kis lapos dobozolt, a mai napig megy hiba nélkül egy kisebb plazmán.A Qvantummal csak az volt a bajom hogy kicsi fordulaton remegett picit, lehet én nem tudtam jól beállítani, de úgy gondoltam nem volt jó ugyanaz a beállítás kisebb és nagyobb fordulat esetén. Viszont a DSSC nagyon szépen és egyenletesen ment minden fordulaton ugyanazzal a beállítással. Tapasztalatom szerint kis gépen nagyon optimális lehet.

svejk

Amit mi csináltunk verziót annak köztudottam a japán fickóé az alapja.  
Előnye az egyszerűségében, lassúságában rejlik.
Azt hiába küldöd meg bazi meredek jelekkel, végzi a dolgát komótosan, pont annyira mint amennyire egy barkácsgépet egyébként is állítana az ember, persze a követési hibát kijelzi.
Nincsenek funkciók kihegyezve, mint pl. a Quantumnál,- mely miatt persze én is bűnös vagyok,- mert próbáltam a Magit ösztökélni a tökéletesre az  univerzalitásra.

Most van beüzemelés alatt nálam egy ྐ-es gyártású DC servos CNC marógép.
Kár hogy hamarabb találkoztam a korszerűbb hajtásokkal, vezérlésekkel mint ezzel.
Sok minden infónak nem ültem volna fel itt a fórumon sem.

Egyújabbgépépítő

Egy db maradt amit lefényképeztem. Eladni nem szeretném.  
Keress meg megoldjuk.