AC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:08

Előző téma - Következő téma

fs9s63xkf

ztti28t3n

Köszönöm, ezen valamiért átsiklottam. Bár - átfutva a leírást - szerintem a 382. oldal teteje lesz az igazi.
Holnap kipróbálom. Mégeygszer köszi!

pdt8t652f

Ez a vezérlő nem egyezik a könyvben találhatóval.
Teljesen más a csatlakozó kiosztása is. Korábban valaki írta, hogy az -NY41 valami egyedi sorozat volt. Melyik programmal próbálod? A 382-es megoldás nekem működött az SGDA-nál.

ztti28t3n

Igen, erről én is olvastam, hogy ez egy egyedi sorozet, de nem találtam róla semmilyen bővebb infót. Még nem próbáltam ki a 382. oldalon található bekötést, de rövidesen... Egyébként SigmaWin+ -szal próbálkozom, eddig nem sok sikerrel. Van hozzá egy SVMON nevű DOS-os progi is, de egyenlőre az sem látja. Azért még nem adtam fel...

ztti28t3n

pdt8t652f

j3rx6bsjd

Az SVMON-nal fog menni részlegesen és a listából a legelső vezérlőt válaszd ne a DR2-őt.
A paramétereket fogod tudni írni,olvasni mást nem enged csak kézi kezelővel.

ztti28t3n

Köszönöm, ismét lett 400 oldal olvasnivalóm... :)

ztti28t3n

Szia Gyula!
Köszi a linket, még nem láttam. Ma megkeresem az illetőt...

ztti28t3n

Köszi! A lényeg a paraméterek mentése, visszatöltése volna. Az is jó lenne, ha nem a kézi vezérlővel kellene a paraméterezést megcsinálni, hanem kényelmesen egy számítógépen...
De ha működni fog, ennyi belefér.

hje3wyntn

Sziasztok!  
Ismeri valaki azt a vezérlőt, vagy valami doksit róla? Tudom ezt step/dir - rel vezérelni? Jól látom hogy ez csak három fázisról üzemel? Van két db. hozzá való saját motorral. Netán ha valakit érdekel, vagy elcserélném egy fázisúra vagy esetleg DC-re.
Köszönöm!
http://kep.ivpicture.hu/135189.jpg" border=0>

62pb8zge

Sziasztok! Az adok veszek látható motorhoz keresek vezérlőt ami step/dir jeleket fogad és 1 fázisú a bemenete!Kis eszterga főórsó hajtására kisérleti célból kellene,nem baj ha kis teljesítményű és nem "túl"drága [#duma][#confused][#help][#wilting]

62pb8zge

Erre gondoltam:AMK AC szervo motor #9006

3ztiz2p39

Keresd meg Snecit, ő lesz a Te embered...