Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

AC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:08

Előző téma - Következő téma

zoli0302

Szia !
Visszaolvasva láttam, hogy Te is szert tettél egy ilyen csodabogárra, végül is sikerült megküzdeni a beüzemeléssel ?

svejk

Ha rátekintesz az #1390-re akkor meglátod magad is a választ.

000000000

Szia! Ha a hajtásod rendelkezik pl. +-10 V analóg bemenettel, akkor már tudok Neked segíteni sebesség vagy pozíció szervóvá átalakítani step/dir-hez.

279nwbpsa

zoli0302

Szia !
Ha minden igaz rendelkezik, de csak délutánra derül ki, hogy biztosan kell e az adapter.

svejk

És láttad?  
Köszönő viszonyban sincs az I/O csatlakozó formája, helye, elrendezése a Te szervódéval.

svejk

BF???...lehet, de nem ugrik be.  
Hányas hozzászólásban említettem?

279nwbpsa

Mondom,megnéztem.Így természetesen láttam,még laikusként is a különbséget.
Pusztán segíteni szerettem volna,csak nem olvastam eléggé vissza...

zoli0302

Az 1390 hozzászólásodban, ezen az oldalon

zoli0302

Te adnál ezért a vezérlőért 17000 Ft ot ?

svejk

Ju-jújjj!
Szerintem felejtsd el, én nem találtam hozzá semmi irodalmat, bekötést, így nem is foglalkoztam vele.
Tartozik hozzá egy ELO mozgásvezérlő is.

svejk

Csak ha biztos lenne a siker.
Szerezd meg pénz visszafizetési garanciával.

zoli0302

Köszönöm az infót,ha nem lehet hozzá irodalmat találni már fel is adtam..

zoli0302

svejk

Nem azt írtam nem lehet, hanem azt én nem találtam. Ez valami OM vezérlő, mint a DR2-ben az NY41-es.
Kísérletezéssel méréssel biztos elindítható, de én már túl sokat szívtam az ilyen ismeretlen rendszerekkel, így nem vállaltam el.