Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

Örülök, hogy tetszik, KisKZ oldaláról töltöttem le.

u3xrz0cut

motion

Mintha egy aranytömb lenne.
Polírozva is van?
Nagyon tetszetős. Mehetnél akár ékszerésznek...:-)

000000000

A satu melletti filcen egy kicsit megdörzsöltem  drótkefélés után.

PSoft

Szép estét!

Olvastalak már reggel,de csak 'kutyafuttában',kávé közben,meló előtt.:((
A teszt/tesztek célja,mint ahogy írod,elsősorban "a hibák felderítése" (lenne).:)

Azonban itt inkább a kíváncsiság volt a hajtómotor,hadd lássam már,hogy mit is csináltam.:))
Vezérlők/táp,még "szanaszét" az asztalon a gép mellett,csak úgy ideiglenesen "összedrótozva".

Jól sikerültek a tesztek,mert én látok hibákat,amiket persze nem mutattam,de ott vannak beépítve a gépben.
Többsége,vagy mind,egy kis "cirógatással" orvosolható,nagy baj nincs.:)

"Az alapanyag,ha jól tudom bükkfa." -írtam a komment-ben.

Nos,...tévedtem,egy fórumtársunktól azóta már tudom,hogy tölgy az én bükkfám.:)

"Talán próbáld akácba,..."

Első körben én is valami magányos/öreg útszéli akác fájára gondoltam,azt mondják az az igazán szerszám próbáló,az megmondja mennyire jó a 'fűrészed'.:)
Viszont 'készleten',csak ezek a tölgy tűzifa darabok voltak.:(

Lesznek 'keményebb' tesztek is,el akarok menni,az alun át a bronzig,talán,még majd valami 'apróvasat' is megmutatok neki,ha engedi.[#nemtudom]

De,...amíg szanaszét az elektronika mellette az asztalon,addíg csak fa,meg műanyag forgácsot 'gyárthatok' vele.:((

PSoft

Legendaaa???[#wow1]

Nem hiszem,hogy az lenne belőle.
Semmivel nem másabb,mint a többi épített gép.
Hogy ilyen kicsi a munkatere?
Ez volt,ebből raktam össze.:)

Hogy az első lenne?,azt nem tudom,de tényleg hobby-ból épült/épül.
Semmi konkrét feladat nem áll a gép előtt,csak volt pár alkatrészem,ami többé-kevésbé illett egymáshoz.
Rakosgatom össze őket,aztán kialakul valami,ami talán,használható is egy két apró dologra.

s7manbs8

Ja, mint Mac Gyver vagy John Rambo, meg aki akkorát tud rúgni, hogy a Holdig repülünk melyik is az ?

s7manbs8

3vv2btrhv

http://www.sg.hu/cikkek/94843/a_raspberry_pi_sikere_a_fejlesztoket_is_meglepte" TARGET=_fnew>Mini számítógép
Nem emlákszem ki gyártotta a házat , neki raktam be .

2dbfy8y

Ha jól emlékszek!
PSoft csinálta a házat!

wvdn6us49

Kedves Pabló ArtCam-mel csináltad? Nagyon jó lett?

2dbfy8y

Én a VCarve-t használom!
Ilyen rajzos dolgokhoz tökéletesen megfelel!

bznc93pf5

PSoft

Lentebb,a #8876,#8904,#8918,#8919-ben láthatóak az általunk készített dobozok a RasPí-hez.

Vagy,...http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/Munk%e1k/Raspberry%20Pi/" TARGET=_fnew>ITT.

s7manbs8

A tervrajzát is te csináltad ? Az a fa meg van pörkölődve azért olyan színű a széle, mutatós eléggé.