Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

Rabb Ferenc

Igazságod vagyon! Fafejű létemre én csak fában gondolkodtam. De ott tényleg szép.

7vpav5d32

Éppen ezt csinálom valami trópusi fába. Még nekem  is  tetszik! [#finom]

Rabb Ferenc

Az esőerdők meg csak pusztulnak...

svejk

Sajnos a képről nem tudom megállapítani, ott akkor meg nem volt módomban megvizsgálni.

No akkor nézzük, a sima gravír funkcióval mi a módja?
Csak egy a kitétel, ne legyen benne ArtCAM :)

7vpav5d32

Küld át a tudni valókat :) méret, szöveg, anyag, milyen tűd van, stb. Ez a legegyszerűbb módja [#puszi]

000000000

Nézd már meg a leveleidet!
Küldtem mintát.

zozo

Egy ingyenes programban, mint pl. inkscape is meg tudod szerkeszteni. Ki kell venni a karakterek kitöltését, majd saját magába zsugorítod, tehát vonalakkal töltöd ki. Azon meg végigdzsal a marótű.
https://lh5.googleusercontent.com/-h9ZSRPbXXZ0/UQ49jg0c5YI/AAAAAAAACG0/eAI6atvOsYI/s800/kitoltes.png" border=0>

w987wzmm

Szia! Hol tudom kikapcsolni a kaeakterek kitöltését?

zozo

Objektum > kitöltés és körvonal (ez dob egy új ablakot)
Itt a kitöltést X-eled, körvonal rajzolatot egyenletes színre állítod (második ikon)  akörvonal stílusnál pedig vonalvastagságot állítasz. A kitöltés sűrűségét a File >  inkscape-beállítások menüben találod.

svejk

Csak elméleti síkon érdekelt, mert tetszett a felirat stílusa.

2vkx6unz

Ehhez a programhoz van "rendes" G kód generáló plugin is.

sanka74

Szia! Igen ismerik, a cut progi csoportból a Vcarve és az Aspire is...Azzal a legegyszerűbb, de lehet ac-vel is...küldök neked magyar leírást a vcarveről.

sufnituning

Szia!
A A kitöltés sűrűségét a File > inkscape-beállítások menüben, de melyik menüpontnál lehet beállítani?

sufnituning

A szöveges részt lehet görbévé alakítani?