Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

ewssp032s

Kis barkacsolas eredmenye:

http://www.creatiipublicitare.ro/images/mixtet/Matei.jpg" border=0>

http://www.creatiipublicitare.ro/images/mixtet/Matei1.jpg" border=0>

ewssp032s

Sajnos roszak a fenyviszonyok, igy a fotok kisse pixelesek lettek.

bznc93pf5

teljesen mindegy mit és hogyan írsz mert aki kötekedni akar az úgy is beleköt valamibe csak az a lényeg hogy baszogatás legyen, csak azt nem értem ezektől az emberektől mért nem látunk valami fényképes munkát? (ja, a baszogatást, kötekedést nem lehet fényképezni)
jó lenne látni hogy a baszogatáson kívül tudnak.e valamit alkotni is, vagy csak más munkáját fikázni? mert ugye azt is lehet , azt a kritikusok szokták, azt tudjuk, DE NEM ÍGY, NEM ILYEN MÓDSZEREKKEL!!!

bznc93pf5

jó ez a kis barkácsolás, nekem nagyon tetszik.
GRATULÁLOK!![#taps]

ewssp032s

Amit irtam, nem szantan enyira drasztikusnak !
Csak kicsit probaltam hangosan gondolkodva ertelmezni a dolgokat, es nem is kifejezetten Svejknek szantam. Ismerem szemelyesen is, es nem ugy ismerem, hogy kotozkodo lenne

[#worship]

A teny az, hogy az utobbi idokben sok hozzaszolas jelent meg, amit jobb lenne kitorolni a forumbol, nagyon elter a lenyegtol amirol szolnia kellene.

bznc93pf5

amit írtam direkt nem neveztem meg hogy kiről van szó mert többen is vannak nem érdemes csak 1 embert megnevezni, igaz  felbujtó csak 1 van aki a többit biztatja, úgy mint a cigányoknál, ha többen vannak akkor erősek de ha egyedül kussolnak.
az egésszel csak azért van tele a tököm mert kezdődött a Hatvani találkozóval, azután jöttem én, most megint a Hatvani találkozó, óvatosan próbálkoznak a következő talival is és szerintem már keresik a következő áldozatot.
ez elég szomorú, nem hogy inkább magukba szállnának és tényleg alkotnának valami hasznosat.
részemről itt be is felyeztem!

000000000

Mármint zajosak lettek, nem pixelesek. (A lényeg persze látszik rajta: tök jó lett! :D )

ewssp032s

koszi a kijavitas, kezdo ambar kitarto fotoamator vagyok.

besirkyjh

Szia  

Nekem mondhat bár ki bár mit akkor is tetszenek a munkáid .
Abszolult nem csodálkoznék rajta ha egy cnc makett ( model ) "örület " lenne belöle :)

[#eljen]

u3xrz0cut

000000000

Klassz ez a kis CNC makett![#eljen]
MDF-ből csináltad?

2dbfy8y

Csak az kötekedik a másikkal, aki irigykedik, hogy nem tud ilyent csinálni! [#nevetes1]
Aki kötekedni akar mutasson valamit, és akkor versenyezhetünk egymással![#eljen]

besirkyjh

Van aki ebben jo van aki abban jo de számomra mindkettö nagyszerü ember !! ( ha egyre gondolunk ? )  

2dbfy8y

Szerintem egyre gondolunk![#eljen]

Torro60

Én nagyon örülök neki,hogy nekem is egy "hasonló"gépem van!