Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

Béni

Folyamatosan figyelemmel kísértem amíg készült. De azután csak annyi időre láttam, amíg Józsi fotózta, pedig szerettem volna megtapogatni is.[#smile]
(Majd egyszer vagy majd egy másikat.)
Nagyon ügyes és a többi is nagyon tetszett, amit mutattál. A konkáv címer különösen. [#worship]

f35ezvjs

PSoft

Ha valakitől megkapnám a .dxf-et,....

Bemutatnám a CO-lézernek,csilivili kis plexi CNC-t rittyentenék belőle,mondjuj pár LED-del élvilágítva.:)

F@sza kis tombolanyeremény lehetne Debrecenben,(ha már a Hatvanit nem hozza a postás):))

9npx2xk89

Ugyan az a helyzet vele mint a spongyabobbal. Pénzes.

PSoft

s5f8tmfv3

xkbv3nx0d

hát mondjuk benne a sárga nekem nem annyira jön be, de van akinek igen...

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/531150_432575326768549_100000482559717_1688073_1787131401_n.jpg" border=0>

Gyárfás Attila

Üdv
Volna valaki aki carbon alapanyagot használ,vagy be tudná szerezni,és megmunkálni? Max.1- 1.5mm vastag kellene, és méretre kellene vágni. Kis nègyzet alakú db-ok, a legnagyobb méret 75x220mm. Sürgös lenne.

xkbv3nx0d

zozo

Sajna kifogytam már belőle, de innen a legolcsóbb. Ez viszont 2-3hét mire ideér.
(posta pár USD, ha nem lesz más megoldás, tudok segíteni a rendelésben)

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__10442__Woven_Carbon_Fiber_Sheet_300x100_1_5MM_Thick_.html" TARGET=_fnew>carbon lapok

Gyárfás Attila

Pont a carbon anyaga miatt kellene.
Sajna a Hobbyking-es azért nem jó mert sok lenne a hulladék belőle. Vagy keskenyebb kell, vagy szélesebb.

n2m4zws6

Csak egy gondolat!

Képzelj el egy asztalos szakmunkást egy pici műhellyel a világ végén. A szomszéd Mariskanéninél már kicserélte a zárat de hogyan tovább? Egy fühlungos (betétes) beltéri ajtót már lehet kapni 10e alatt is. Ha Ő nem csak összemarja, hanem rendesen csapozza akkor sem értékelik többre mint azt csakhogy Ő a faanyagot nem kapja meg hozzá ennyiért. Itt jön a relief. Ez már többet dob rajta mint holmi stabilitás. Jómagam ha nem a födémet akarnám betonozni szívesen fizetnék is pl. Ádám teremtése reliefért de most nem megy.

Minden tiszteletem azoknak akik itt bármilyen munkát bemutatnak és ők a példaképeim, nekem "csak" most indult el az első X-tengelyem és máris madarat fognék. [#wave]

bicme92us

Volt szerencsém "élőben" látni ahogy martad, gratulálok! Sajnos a forgatódat nem láttuk, működés közben, (a haver is elkapta a Cnc vírust) annyi érdeklődő volt körülötted, nem erőltettük.  
:rekalaca

bicme92us

Örömmel látom, hogy Debrecen is eljössz, nagyon nagyon igyekszem, hogy ott legyek!

bicme92us