Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Tessék kérdezni mielőtt azt teccik mondani hogy valaminek nincsen haszna!

3vv2btrhv

9b6n3fn2n

Kérdésem az lenne hogy a ingyenes reliefek mellett az szerepel : Csak szabad felhasználásra.
Ez pontosan mit is jelent? Bárki szabadon használhatja, de gondolom nem üzleti céllal. Vagy akár arra is?
Lehet hogy nagy butaságot kérdezek.

43pbwjg8s

Az hogy nem azért vannak feltéve, hogy összegyűjtse valaki és eladja mint relief csomagot.
Ez az egy kötöttség csak.
Nem azért készülnek/kerülnek fel, hogy azt mint 3D digitális reliefet valaki eladja. MInden mást lehet velük csinálni.

9b6n3fn2n

Tehát én letölthetem, készíthetek belőle egy terméket pl fából amit értékesíthetek. Ez szuper.

43pbwjg8s

Pontosan.
Azt csinálsz vele amit akarsz, egyedül annyi nem adhatod el digitális 3Dreliefként. Ingyen odaadhatod bárkinek (bár jobban örülnék, ha az oldalt mutatnád meg), de pénzt nem kérhetsz érte!

Nem tudom ellenőrizni persze, de aki ilyet tesz és meglátom az dög...jön meg!
Nem velem aljas és szemét, hanem azzal akinek eladja.

cu05ic9nw

így igaz!!![#taps][#eljen][#eljen]

sanyi84

A fa talán az életemre gondolt :). Arrafelé volt egy... 2 évet elvett az életemből, bár ha így nézem adott is már 3 boldog évet.

9b6n3fn2n

Akkor szeretnék még egyszer köszönetet mondani neked hogy megosztod ezeket a lehetőségeket velünk.

motion

Vagy esetleg letöltöd, készítesz belőle a feleségednek, vagy a gyerekednek valami szépet fából és együtt örültök....[#felkialtas]

43pbwjg8s

Én a legszívesebben minden reliefet odatennék Nektek, de nem lehet a jogi problémák miatt :(

Ne nekem köszönd! A többi oldallakónak! Ők hajtanak.:)

Használjátok egészséggel!

v2vhwz32z

Sanyi tök jó, hogy már ilyet is tudsz!

v2vhwz32z

cu05ic9nw

cu05ic9nw

https://lh5.googleusercontent.com/-oGeVi2CjUbM/T50t7f6e9mI/AAAAAAAABM4/1ztIUIZbTtY/s792/DSCF5328.JPG" border=0>egy kis forgatós munka