Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

Rabb Ferenc

Nem keveritek véletlenül az ütésálló polisztirol lemezt a habosított (extrudált vagy expandált) polisztirol habbal?

besirkyjh

Ja ja .

Szerintem már sokan az utcán keresgélik az alapanyagot :)
A Baumaxban láttam ilyeneket különbözö szinüek és vastagságuak .

VViktor

hyuekyh7a

Nem, mert tudjuk hogy van lépésálló (aljzatra) meg nem lépésálló (falakra és mennyezetre):-))

besirkyjh

Szia  

Tölem ilyesmit ne kérdezz :)
Számomra csak egy fajta létezik de az különbözö szinü és nem golyos szerkezetü :)

Rabb Ferenc

Na jó, hagyjuk az egészet. Igyunk inkább! Attól talán hamarabb megvilágosodunk.

B.Ú.É.K MINDENKINEK  [#pias]

s5f8tmfv3

Az az! Makettos haverom is használ ilyent, csak vékonyabbat. Valami oldószerrel ragasztják. Ez nem habosított, tömör lemez.

xkbv3nx0d

a polisztirolt elvileg az aceton oldja, a keletkezett finom forgácsot érdemes feloldani acetonban és már is lehet ragasztani....

xkbv3nx0d

Vikureen polisztirol lemezek

A műanyagok sorában a Vikureen polisztirol (itthon ismert még sikó néven) különleges helyet foglal el. A Műanyagok ősanyja mára már elmúlt 50 éves és még mindig találnak új alkalmazási területeket. A Vikureen lemezek egyre fontosabb alapanyagok az ipari formatervezők és belsőépítészek számára. A könnyű megmunkálhatóság egyik legvonzóbb tulajdonságuk. Felülete rendkívül sima, jól szitázható vagy síkágyas digitális nyomtatóval nyomtatható, plotterezhető. Az erős lemezanyag határozott élek kialakítását teszi lehetővé.
 Rendkívül jól vákumformázható. Mivel nem UV-stabil, elsősorban beltéri felhasználásokhoz ajánljuk.

Színválaszték:
 Nagy színválasztékban hozzáférhető, kétféle felülettel: matt/matt vagy matt/magasfényű.

Alkalmazások:
 Kozmetikai cikkek, háztartási áruk és irodaszerek csomagolóanyaga. Displayek, vákumformázott tálcák, ártáblák, beltéri reklámok alapanyaga.

cu05ic9nw

Boldog Új Évet minden fórum társamnak!!https://plus.google.com/photos/116501495915417787377/albums/5692636407350407681/5692651552355382626" TARGET=_fnew>A munkáim amit a Cnc gépemmel Készítettem!!

cu05ic9nw

cu05ic9nw

279nwbpsa

Szia!

Szépek a munkáid!Különösen az órák tetszenek!

Szeretném megkérdezni,hogy az új géped Y-tengelyénél van-e érzékelhető feszülés amit az egyoldalas hajtás okoz.
Pont ilyen felépítésű gép kétoldali orsóinak beépítésén munkálkodtam ugyanis az év utolsó napjaiban és elképzelhető,hogy kár volt annyi időt elszúrni erre részre...

000000000