Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

D.Laci

Egy kis C-tengelyes "esztergálás".
Kerékpár hátsó agy , és fogaskerék.
Alú és acél.

https://lh6.googleusercontent.com/-IacYtJMLTlw/ThtAYR9hmZI/AAAAAAAAAW4/hhBXXy2l5so/s576/IMG_0019.JPG" border=0>

https://lh5.googleusercontent.com/-5N-iC0KaOMo/ThtAYV7Y1TI/AAAAAAAAAW4/SNwSAmmJyTQ/s576/IMG_0020.JPG" border=0>

KoLa

Úúúúúúúú![#taps][#taps][#taps][#eljen][#eljen][#eljen][#eljen][#eljen][#eljen][#eljen][#eljen][#wave]

KoLa

Nagyon szép munka!
Emc2-l készült?

4um5b65d

Ennél kevesebbért is haltak már meg !
TÚL SOKAT TUDSZ !!!!

[#taps][#taps][#eljen][#eljen]

PSoft

Biztos,csak lányos zavarodban lett abból az első osztályú lánckerékből fogaskerék.
[#eljen][#worship]

4um5b65d

Szerintem az csak egy szándékosan beleszőtt baki, hogy ne érezzük már magunkat teljesen alulexponált kezdőnek.

D.Laci

000000000

KLassz! [#eljen][#eljen][#eljen]

KoLa

Beszállhatnál a 'honosításba' a gyakorlati tudásoddal![#wave]

D.Laci

A tudás bűn!!
Én ártatlan vagyok!! :)
Hamár ide vetödtél teis.
Légy oly kedves segits ki azzal hogy a hátsó agynál alkalmazott 7 szabvány menet méreteit megadod.
Mit össze görcsöltem mire kisakkoztam milyen menet volt az eredetin. A neten anyit találtam, hogy 7 szabvány tipust alkalmaznak, ezt tuti nem szabvány...

D.Laci

Van foga?
Van hát!
Ne kötekedj!
:)
Amikor elkészült annyira tökéletes let hogy egésznap azon gondolkodtam, mit kelenne elbaszni rajta... Hát igy let belőle fogas kerék :)

D.Laci

Kevés az még... amim van..
"Aki tudja csinálja, aki nem tudja, tanítja"
Figyelem a fejleményeket. Ha valamit észre veszek szólok.

KoLa

Ok Laci!várjuk a fejleményeket! ha van valami siker élményed csak oszd meg itt nekünk nyugodtan! mer az ilyen sikerek, növelik az elszántságot a társaságban!

4um5b65d

Mekkora átmérőt és mekkora menetemelkedést mérsz ?

KoLa

Nálunk régen a GySGy ben volt egy mérnök aki azt mondta ilyen esetben, hogy, ez biciklimenet![#nevetes1]