Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

Miki2

Ilyem Nixi csövekkel sem találkozik már az ember naponta.
A kivitel nagyon tetszetős.
Sokkal látványosabb, mint egy vörös plexi mögé bújtatva.
Gratulálok az ötlethez, és a kivitelezéshez.

Miki2

Igazad van Danibá!
Elnézést, átmegyek oda, ha ezzel kapcsolatba még bajom van.

Gyárfás Attila

Csak érdekesség képpen írom. Ezeket a csöveket tényleg nehézkes beszerezni, de azért még találni itt-ott. Db-ja 500ft-tól 2-3000ft ig is mehet, tipustól függ. Gyárilag ezek piros-vörös lakkal vannak bevonva, de melegvízzel lemoshtó, így szebb is. A neten rengeteg verzióban megtalálható, és van ahol árulják is, de nem egy olcsó db. Van ahol 3-400dollárt is elkérnek érte. Itthon 8-18ezer ft-ból megépíthető, de ez is tipustól függ, mivel van 1 csöves nixie óra is.

Miki2

A ྂ-es évek második felében építettem ilyen csövekkel, diszkrét elemekből (7400,7490, stb)órát, meg frekimérőt.

Miki2

Ami lemaradt: Korántsem volt ilyen tetszetős. Csak működött.

PSoft

Köszönöm,de az ötlet Attiláé,és "csapatáé".:)
Őt(őket) illeti a dícséret az igazán profi kivitelért.

Én,csak a plexit vágtam hozzá.:((

7kcyndjdg

Én nekem is van egy ilyenem.  

http://www.ecomedia.sk/digic.jpg" border=0>

bznc93pf5

http://picasaweb.google.com/lh/photo/ng4p" border=0>

000000000

Az a helikopter nekem nagyon tetszik esetleg nem eladó vagy a dxf-jét nem lehetne-e megvenni?Mert nemsokára lesz egy helikopter pilóta ismerősöm születésnapja és neki szeretném ajándékba.Amíg nincs ár addig ne küldd el légy szíves a dxf-et,mert vannak itt a fórumon olyan emberek akik elküldik anélkül,hogy megkérdeznék,h ennyiért kell-e aztán  meg követelik a pénzt.
Előre is köszönöm.

bznc93pf5

szívesen elküldöm térítésmentesen, nekem nem ez a fő profilom, ebből nem lehet meggazdagodni sőt szerintem megélni sem egyébként én úgy cseréltem ezeket és még ezenkívül kaptam még sok jó dolgot, szívesen segítek mindenkinek ha tudok. felraknám ide is de nem tudom hogy kell.

küldöm a DXF-et

bznc93pf5

ez is ajándékba készült de amikor elkezdtem akkor még nem tudtam hogy ajándék lesz, egy barátomnak megtetszett és nekiadtam, később kiderült hogy nagy modell gyűjtő.

u3xrz0cut

Nagyon tetszenek a munkáid!! Gratula!!

bznc93pf5

köszi

aki a rajzokat készítette az-é a dicséret én csak kimartam igaz nekem kicsit újnak számít mert ilyen kaliberű munkát még nem csináltam eddig többnyire 20as átmérőjű szerszámokkal dolgoztam és 20mm mély anyagátvágásokat csináltam egy lépcsőben 2500-as sebességgel, ezek a puzzle-k kissé más technikát igényel de egy kis gyakorlás után ezt is ki lehet tapasztalni.

Gyárfás Attila

Szia
Látom fával dolgozol. Esetleg ebben nem tudnál segíteni?
http://www.psharing.com/pic.php?id=546064" TARGET=_fnew>Kép
Ez va, csak le van festve. Mérete kb. H:350mm. 2db kellene belőle. Van rendes m.rajzom róla.
Lenne egy másik dolog is, amit viszont telefonon szeretnék elmondani, így megköszönném ha megadnád a számod.
Köszi