Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

69sevc9a5

Szia robroy007!Nekem is nagyon tetszik a kép,gratulálok,és noszogtasd azt az esztergályost,ne lazsáljon!!!!:)

KoLa

Szépek lettek![#taps] a matt fekete állapotról nem készítettél fotót?  
Ez vörösrézből készült, vagy sárgarézből?

robroy007

sárgaréz  
igazából a matt fekete kicsit sem volt tetszetős nem volt homogén, bár a véset kicsit sötétebb volt a normál felületnél ami nem is fekete inkább sötét hamu szürkére emlékeztet így utólag

robroy007

Ne félj amint találkozok vele egyből a kezébe nyomom a méteres akác rudat a kicsi lányomnak nyújtófát csinálni karácsonyra

és ha eljutsz odáig, hogy megcsinálod a saját ketyerédet, akkor csinálok neked gyakorolni való rezet :o)

ma is vasaltam fel két képet lemezre és folyamatba helyeztem az otthoni kompresszor előállításának lehetőségét

4um5b65d

http://hajomakett.hu/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=693" TARGET=_fnew>Az ember igyekezzék saját tudással előrukkolni.

Feltételezem csak az idéző jelek maradtak le. :(

ebalint

Óvatosan a "kénmáj"-jal!

A jellemző büdösséget a felszabaduló kénhidrogén okozza, ami igen erős méreg.

Zárt térben /szoba, stb./ ne használd...

ebalint

robroy007

egy baj van csak a kénmájjal
nem lehet kapni patikában már régóta
labor vegyszerként meg negyed annyiba kerül mint az arany!!

Rabb Ferenc

AZÚR Vegyszerbolt, Bp VIII., József krt 65. 100gr 7400Ft

Utoljára harminc éve vettem egy tizesért gyógyszertárban kb ugyanennyit...

000000000

Mennyi tömény NÁTRONLÚG pocsékba ment Ajkánál, amivel csúrig töltötték a vörösiszap tározót és ami emiatt kiszakadt.

Motoros

Kénmájról jut eszembe: A szerelvényboltokban kapható mindenféle rézszerű vasalat, pl fogas, zsanér, stb. A gyanútlan tényleg azt hiszi hogy patinás rézről van szó, de valójában ezek zamak (horgany) öntvények amelyeket galván rézzel bevonnak, majd kénmájjal patinázzák.
A vevő csak akkor kezd el gyanakodni amikor a télijózsit ráakasztja és az tőből letörik.:((

robroy007

a harminc év majdnem OK mert a gyógyszertárban is legalább 15 éve nem volt a patikus néni szerint

000000000

Úgy van.
Sosem mondtam, hogy a saját kútfőből van.
De legalább megtaláltam.
És még valami: tudtam mit keressek.

7vpav5d32

http://cnctar.hobbycnc.hu/csiki/k%e9pek/bethl.JPG" border=0>

s5f8tmfv3