Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

Üdv mindenki!Nekem is tetszik +próbálnék én is csinálni ilyeneket lombfűrészeléssel mert azzal is szoktam eltölteni az időt mivel gépem még nincs,de sajna nem találtam rajzokat sehol valami segitség ha lehet?

Jozs

Szerintem a Rajzok G kódok topicban nézelődj. Erről a terepjáróról pl. a #355 hozzászólás körül találsz infót.

000000000

robroy007

a hétvégén megállás nélkül ment a gép gyakorlatilag

és ezt lett a végeredmény

a relief nem 100%-osan saját készítés, de sok utómunkám van benne azért mire szerszám lehetett belőle
http://cnctar.hobbycnc.hu/robroy007/ezt_keszitettem/janos/1.JPG" border=0>

http://cnctar.hobbycnc.hu/robroy007/ezt_keszitettem/janos/2.jpg" border=0>

jv7pu3a5p

Hát ez állat jól néz ki. Mekkora ez a valóságban?

robroy007

27x22 centi a részlet maga kb 12 centi szélességet mutat

a réz R0,75-ös gömbvégű maró 0,12 step over mindennel együtt 10 óra ebből kb 6,5-7óra a simítás nagyolás 3-as maróval
a műanyag öntőformája  R0,3 gömbvégű maró 0,045 step over 10 óra szintén

a kész eredményt megnézhetitek majd a könyves boltokban 2 héten belül! igaz ott már a kész grafikát fogja domborítani

9b6n3fn2n

Csak meghajolni lehet ez előtt a mű előtt!!! De mi is lesz ez valójában? Ennek a negatívjával nyomóformát készítesz?

000000000

Gratulálok! Valódi mestermunka!

A sok munka, jó éredményt termett!

000000000

Karcsi! Nem hazudtoltad meg magad most se. Esztétikus szép munka!  
Jó páleszt kívánok bele a gazdájának!

robroy007

karácsonyra lesz kiadva a János Vitéz című színes illusztrált mese könyv, és ez annak a borító domborító szerszáma lesz majd szerdától

annyit kell tudni a projektről, hogy nem Kínában készül a könyv hanem itthon Debrecenben ami nagy szó, mert azokkal az árakkal felvenni a versenyt nem könnyű és azért ha akarnak és van igény rá akkor tudnak minőséget is gyártani

ha sikeres lesz a forma akkor még 2 könyv van hátra és marad itthon végleg a gyártás ameddig az anyagiak közbe nem szólnak majd

robroy007

a réz a valódi ellennyomó forma a műanyag meg a végleges kész réz domborról öntött forma, hogy lássuk mi a végeredmény

3vv2btrhv

Igen a gépet nem lehet potolni Hobby alkatrészekböl .Gyönyörü munka .

bicme92us

Szuper!  
Jelentkeznék az első nyomásokból három példányra.

bicme92us

Ez így félreérthető természeten a kész mesekönyvet, a dedikációt pedig magánban ha megbeszélhetnénk.
(Nagymamám kívülről tudta és mesélte a János Vitézt! Az egész könyvet!)

robroy007

le egyeztetem szerdán a kiadóval, hogy lehet-e mert a dombor után még van rajta kötészeti művelet szóval nekem is kérni kell majd belőle vissza