Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

Rabb Ferenc

Gratula!!! Nagyon klassz lett. Valóban a harmadik kép a legjobb, mert az előzőek csak a műszakiaknak szépek. A harmadik viszont a nagypapáknak is. Valószínű, hogy jövőre már én is készítek hasonlókat. Akkorra már az unokám is - remélem - értékeli

000000000

Gratulálok!
Szép alapos munkát végeztél!
De, a ruháskosába lévő, elhomályosítja a terepjáró fényét:))
Ahhoz is gratulálok!

9b6n3fn2n

Minden elismerésem. Gondolom az összerakása sem két perc volt.

43pbwjg8s

v2vhwz32z

Én is csatlakoznék, szupi lett!
Szabadna technikai adatokat kérdezni?
(maró típusa, előtolás, fordulatszám, stepover, stb)

000000000

s5f8tmfv3

hostya

Jozs

Nagyon köszönöm az elismerő szavakat !

2 mm -es 2 élű maróval, 500 -as előtolással egymenetben vágtam ki az alkatrészeket, kb. 13e fordulattal. Jól vitte a 4 -es anyagot, bár utólag kicsit csiszolgatni kellett. De szerintem inkább azért, mert nem volt elég száraz a fa. Az összerakás tulajdonképpen gyorsan ment, segített a két fotó.
Helyenként rögzítettem ragasztóval, mert nem mindenhol volt passzentos az illesztés ( a nem teljesen egyenletes anyagvastagság miatt ), és néhol könnyen szétjött volna. De a kerekeket és a tetejét levehetőre hagytam, mert a gyerkőc szeret mindent szétszedni-összerakni-szétszedni-összerakni-szé... :-)

Jozs

eivmhrm04

Pálinkás hordó,2mm es gömbvégüvel,akácfába

ppxgww95

Nagyon szép és igényes kivitelezés.
(Kár a rövid u-ért.)

9b6n3fn2n

Ez igen! Nagyon szép lett! Gratulálok!  Lehet tudni a megmunkálás idejét és a méretet?[#taps][#taps][#taps]

eivmhrm04

Jaja,pedig le is irtam és ottan hosszú volt a fene egye meg

eivmhrm04

Az átmérő 200mm az időt sajnos nem néztem,de kb 1 óra