Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

f35ezvjs

Próbáld ki majd egyszer a vasat gravírozni egy csúcs fúróval, meglátod hozzá ez a legjobb. A marással kapcsolatban pedig látod a honlapomon az alugép mit alkot, kb 9000 ezres fordulattal. Vitte mint a valyat igaz tizedekkben. de remélem ez a vasgép jobban fogja vinni és akkor ezzel lehet gyártani a további gépeket.

43pbwjg8s

Nekem lett egy pár D6-os 90 fokos kéményfém gravírszerszámom.
Lehet megpróbálom még ezzel a kicsi motorral is.
Teszem ezt már csak azért is, mert a tegnapi gépproblémám ugy jött elő, hogy minden további figyelmeztetés nélkül elindult lefelé az X-em és még a Motoros féle gravírtű (igaz nem maradt meg a vékonka része de ez egyértelmű) rendesen belemart a fémasztalba.

f35ezvjs

A vész stopp nekem az elsődleges egy gépen.
Nekem is eljátszotta már a mach ezt a szindrómát
de szerencsére énnekem van letéve egy fa lap a T-nútos asztalra.

43pbwjg8s

Nézem is, hogy hova helyezzem hogy kéznél legyen a vészstopp kapcsoló. :)
Tengap nem volt kéznél. :)

s7manbs8

Csinálj egy sikítás hangfelismerőt és arra kösd a Vész stoppot, akkor csak elkiabálod magad és mindegy hol vagy. :)

knifemaster

43pbwjg8s

Agyhullámra hajtok. :)
De szegény teljesen meghülyülne tőle. :)
http://index.hu/tech/hardver/2010/05/13/darth_vader_sirna_ha_latna_minket/" TARGET=_fnew>Agyhullám vezérlés

c2nsu773m

http://cnctar.hobbycnc.hu/TTamas/Munkaim/Kola.jpg" border=0>
Kola vezérlőjének eleje.

KoLa

Húúú!
most látom csak! nagyon jó! miből is van ez akkor fából:)

KoLa

Ha ez elég masszív akkor a krómlemez elvetve! nagyon tetszik!milyen vastag az anyag?

keri

Jó nagyon.
Hogy lehet gombokra kivezetni a Mach-et?
Én ezért szereztem érintőképernyőt, de a mechanikus gombokat jobban szeretem.

keri

Ja meg a kérdésem az, hogy ez kiforrott kapcsoló panel? Mert akkor másolnám ha lehet :)
Ha nem kiforrott akkor pedig várjuk a beszámolót mit változtatnátok rajta, hogy a miénk jobb legyen :)

Rabb Ferenc

Cseréld le a Reset felirat melletti szöveget, mert az nem áll jól Neked! [#nyes]

c2nsu773m

1.5mm-es műanyag lap, fa mintázatú.
Önmagában nem erős kell valami hordozó.
Kola akkor maradhat?

c2nsu773m

Ja, és eléggé nehezen karcolódik!