Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

Tibcsi

A szeszes pác, egységes felületet ad míg a vizes pác, annál sötétebb lesz minél többször kenjük át.A vizes páccal nehezebb egységes felületet képezni.

kfhhyweby

Köszönöm,megpróbálom a szeszest,más is azt ajánlotta már.Abból mdf-re milyen árnyalatot javasoltok?

may47wb

Én eddig csak szeszest használtam.
Én úgy szoktam, hogy ecsettel bőven betunkolom a pácolandó felületet.
Így a mélyebb részekbe több pác ül be és a mélyebb részek sötétebbek lesznek.

c2nsu773m

A vizes pác feldobja a szálakat, ezért a régi nagy öregek először tiszta vízzel kenték át a felületet , ilyenkor feldobja a szálát, száradás után finomcsiszolás és vizespác. A vízespácot felkevered pici vízzel majd alkohol ,denaturáltszesz.... kész a szeszpác.
A készen kapható szeszpácok igen drágák 3000-8000Ft /liter, én a Milézit használom.
Méhviaszért el kell menni egy méhészhez biztos ad!!!

kfhhyweby

Nagyon köszönöm!!!!Akkor felhajtok egy méhészt valahol

geforg

Kedves Ati bemász egy kreatív boltba ott 50-100 ft körüli áron kapsz méhviasz lapokat vegyél 5 db ot lessz belőle kb 1 liter viaszod  tepentínnel kevered.de abbol is kell venned kb 0.5 litert.

me3ua0a6

[#worship] Köszönöm mindenkinek! Sok titokra derült fény most számomra!

43pbwjg8s

Alakul a hétvégére a marnivaló. :)

http://cnctar.hobbycnc.hu/KisKZ/marnivalo/celtic1.jpg" border=0>

s7manbs8

Na ezt én is kimarnám, ha lenne mivel, gravir tűm se nagyon van, lassan be kellene szereznem ilyenekhez is, meg nyákmarást is kellene csinálni .

43pbwjg8s

me3ua0a6

besirkyjh

Szia  

Látom csiped a Kelta motivumokat ( velem eggyütt ) .
Az ilyen mintákbol lehet a legszeb tuning emlémákat vagy szijcsatokat csinálni .

Biztos nagyon szép lessz .
[#eljen]

43pbwjg8s

Te tudsz valamit!
Tényleg lesz egy csatt is a fiamnak. :)

43pbwjg8s

Kelta, tribal rulez!
A kedvenceim.

besirkyjh

Csak rá kell nézni és egy szép csat urik be .

Ezek szerint Te tudsz valamit .
[#nevetes1]