Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

besirkyjh

Van egy egész kis gyüjteményem belölük ( el téve jobb napokra ) :)

000000000

Valahonnan ismerős a relief!

http://egyediajandek.lapunk.hu/tarhely/egyediajandek/galeria/673526.jpg" border=0>

http://egyediajandek.lapunk.hu/tarhely/egyediajandek/galeria/673528.jpg" border=0>

kfhhyweby

Szia!A netről letöltött képből csináltam,eddig még saját "kreálmányaim" voltak.Csak nekem nem sikerült ilyen jóra.Gratt hozzá!

000000000

Én is gratulálok, ez volt talán az első relief amit én is megcsináltam annak idején. Szeretem kimarni, mert kb. a 400x300 mm-es méret 2,5 óra alatt kész van mindennel együtt.

kfhhyweby

Nekem csak 160x110-es volt,viszont 90 fokos éltörő négyélű maróval készült.Meg megpiszkáltam közben a vezérlőt,és "elcsúszott" a profil.

s7manbs8

Én azóta nem marok ilyesmit, mióta kiderült, hogy az én gépemmel egy 40x30mm-es kimarása 3 óra... :)

kfhhyweby

Nekem kb 1 óra alatt megvolt.De közel sem lett olyan mint Alvégié,meg jóval kisebb is volt

000000000

Kedves Forumtarsak!

Mi evek ota a forum aktiv olvasoi vagyunk. Regota almodozunk egy 4 tengelyes viasz maro cnc geprol.
A tervezes es eszmecserek legelso pillanatatol kezdve Daniba segitseget es szakmai tapasztalatat vettuk igenybe. Egy evvel ezelott fogalmazodott meg a pontos elkepzeles, es felkertuk Daniba-t epitse meg nekunk a gepet. O idot es energiat nem sajnalva vetette bele magat a munkaba. Nemreg pedig valora valtotta  regota dedelgetett almunk, es atadta a szamunkra epitett gepet.  
  Ezuton szeretnenk koszonetet mondani Daniba-nak a faradtsagos es lelkiismeretes munkajaert, a barati hangnemert, a kozossegert tett munkajaert (hiszen ha nem szervezett volna talalkozokat es tanfolyamokat mi sem tartanank itt), es nem utolso sorban azert, hogy bevezet bennunket a cnc-marok izgalmas vilagaba. Ma mar buszken kijelenthetjuk, mi is aktiv cnc hasznalokka valtunk :)  

Nemeth fiverek

000000000

Nem hoznátok el a hatvani találkozóra? úgy megnézném valahol, hogyan működik egy igazi 4 tengelyes...

000000000

Tehetnétek fel képeket róla.

besirkyjh

Legyen benne sok örömötök és használjtok egészséggel .

Pár képet készithetnél rola tényleg .
[#eljen]

43pbwjg8s

De szuper!
Képet, képet, képet!!!!!
Gratula Danibának és nektek is!!

000000000

Hy!
Most készült el az új főorsóm ahhoz a géphez amit Kulcsár Zoltán barítom csinált és kicsit leteszteltem. Kivágásnál 0.05mm-től kevesebb volt az eltérés és ahol derékszögnek kell lennie ott az is van. Ezt a kép is bizonyítja.
Úgyhogy ezúton is szeretném neki megköszönni a kitartó és PONTOS munkáját.  

43pbwjg8s