Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

elektron!
Tényleg rád férne egy pszihológus? :)

egyébként egy TRIBAL KNOT (csomó) az első, a második a nyolcadik utas a benzinkutas, a harmadikat azt hiszem nem kell magyarázni, a negyedik egy TRIBAL sárkány, Az ötödik felső része pedig a TRIBAL nap szimbólum.

Azt hiszem látszik, hogy rajongok a TRIBAL mintákért! :)

s7manbs8

Én is arra gondoltam, hogy nem akarnék azzal a valamivel a egy sötét sikátorban találkozni. :)

s7manbs8

Na én meg azt se tudom ,hogy az mi.

ra8nsmk6w

Elnézést, hogy itt teszem fel a kérdést. Nemrégiben az itt közölt linkekben tallózva láttam egy cnc gépen müvészi moódon megformált boxert.Kézi harceszközt! ha valaki tudja, hogy hol keressem, mert megfáradtam a keresésében

000000000

Á dehogy. Az egy szántóvető paraszt délben. :D

43pbwjg8s

Google! Ird be és nézegesd a képeket!
Alapvetően a nonfiguratív tetkók alapjaként ismeri a nyugati ember.

43pbwjg8s

Húúú!
Sajnos én nem tudok ilyet. :(
Pedig ez nekem is kellene, mert a kisfiamnak érdekes módon elsőre ez volt a kérése, hogy készítsek majd egyet neki. Szerencsére csak dísznek szeretné. (naív apa lehetek eseteg?)

ra8nsmk6w

43pbwjg8s

f35ezvjs

Ha kíváncsiak vagytok, hogyan készült el a cnc gép mehanika, a nagy gépemen akkor azt mostmár majdnem teljesen kész váz állapotban láthatjátok honlapomom.www.cnc.hupont.hu

f35ezvjs

http://www.cnc.hupon.hu" TARGET=_fnew>www.cnc.hupont.hu
Ha innen nem működik ird be légyszives.

keri

Pedig már éppen hördültem volna [#crazya]

keri

Még mindig nem jó, de ha kézzel beírom a címet, bejön.

Tetszik a géped.
Látom vasat is gravírozol?

Ahogy számolgattam a Kyocera szerszámok adatlapjait, max 1-2mm-es szerszámátmérő esetén, elvileg lehet vasat marni 10ezres fordulattal.

Neked mi a tapasztalatod?

D.Laci

A golyós orsót faszányosan megfogtad!

f35ezvjs

Szerintem nyugodtan megfoghatod annyira kemény hogy nem okoz semmi sérülést az orsónak.
A másik meg ott már nem jár a golyos anya.