Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

Spartacus, alma, köszönöm a segítőkészségeteket.
Keri, mint írtam nem Dremelt használok, és épp arról beszéltem, hogy adatlapból, az iskolában tanított képletekből, tudásból szeretek dolgozni, nem a barkács tanácsokból. Ezért nem igazán értem, miért ezt a választ kaptam. És bocs az 'offolásért', azt hittem ez a fórum egymás segítésére van, nem csak a... na mindegy, inkább nem folytatom.

Csaby

Verd agyon a kisördögöt! A forrás valaminek (bárminek) az eredő helyét jelöli. A tudás forrása sem a kút.[#pias]

35kpazcgr

Tudom én is, csak jó volt egy kicsit gonoszkodni! (alma999-től elnézést kérek)
[#confused][#vigyor1]

ppxgww95

Köszönöm, de itt sokkal szebb dolgok is vannak. :)
Gagyi, pancsolt, szőlőt nem, vagy csak alig látott "bor"-t nem csak a "kannás" kategóriában találni. A forgalomban lévő minőségi borok legalább 75%-a hozzáadott alkoholt és egyebeket tartalmaz, ami miatt én már nem tekintem BOR-nak. A Bartóki idézet ezesetben arra próbál utalni, hogy a cégér alatt fellelhető nedű nem a "pancs" kategória.

keri

Éppen segíteni próbáltam neked, hogy megértsed a problémát, mert a képletből nem derül ki, hogy túl nagy fordulat és túl kicsi előtolásnál milyen problémák merülhetnek fel.
Azért éreztem szükségét elmagyarázni ezt, mert kérdésedből az derült ki hogy nem vagy tisztába vele, és úgy tűnt számomra, hogy a szerszám optimális használata a kérdés. NEM mondtam hogy dremmeled van, csak azt hoztam fel példának.

Öröm volt megosztani veled a tapasztalatomat. Szívesen máskor is :(((((

may47wb

Igaz hogy nem relief, de nagyon jól megcsináltad!
Tetszenek a betűk, meg a levél erezete!

000000000

Köszönöm a segítségedet! Kicsit ugyan lekezelőnek tűnt, de akkor biztos félreértettem valamit.

keri

Ha lekezelőnek tűntem, elnézést kérek. Nem állt szándékomban.
Ha élőben beszéltük volna, biztos vagyok hogy csak a nagy lelkesedésemet láttad volna a téma iránt :)
Megpróbálok kevesebbet okoskodni a jövőben.

000000000

Hát, ez majdnem övön aluli volt :) ... még jó, hogy nekem ott nincs olyan!!! De viccet félre téve, dagadok a büszkeségtől, hogy vannak, akiknek tetszik a munkám!!! Köszi

000000000

http://cnctar.hobbycnc.hu/Alv%e9gi/670140.jpg" border=0>

may47wb

Ja és nagyon szuper! Ötletes!

000000000

Szia Alvégi!
Remélem puskásod nem a "Gergényi féle" tömegoszlatást gyakorolja!

Miki2

Egy "fatányéros" fegyveres óra...
Nekem kissé bizar.  Brrr!

tfpk6pks3

Nekem tetszik. Ötletes azokkal az ellőtt lőszerhüvelytalpakkal. [#eljen]

me3ua0a6

Csinálhatnál egy ilyet a vizsgáimra, hogy tudjak puskázni [#violent]