Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

Nekem az benne az érdekes, hogy egész komoly mélységek, és mellette meredek 'Z' irányú falak vannak. Ezt milyen szerszámmal tudod elérni?

000000000

"trűkkök százaival....Áh,egy sima 30 fokos maroval,és hol egy kicsit jobbra,hol egy kicsit balra döntögetem!:)))

000000000

Mikloskám,az kéne hozzá,hogy a tengernyi elfoglaltságodbol, pihenésképp szakitanál egy kis idöt az ilyenre!!!hidd el a legjobb kikapcsolodás!:))))

000000000

Már 4 tengelynél tartasz? Kicsit lemaradtam :)

000000000

nem tartok,és cnem is akarok 4 tengelyesbe belemerűlni,hisz arra melo is kellene!:)))

000000000

Afrikai bölény 210x170mm.

http://cnctar.hobbycnc.hu/Vbody/2010.05.02/DSCF2929.jpg" border=0>

000000000

sziasztok urak!:)))sajnos a mai távol-keleti utazásunk csak Murugánig jutott...!:)))
http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/DSC00824.JPG" border=0>

000000000

komám ez a recess modi ugy látom nagyon be jön neked!:)))szépet alkottál megint!:)))

gsbwxanch

yt36cm40d

000000000

Ha szakmai titok, nem foglak piszkálni vele, de ha publikus, akkor kifejtenéd kicsit bővebben? Kézi maróval utána dolgozol?

yb8iik8sz

Nagyon szép, de legyen inkább kafferbivaly.
(Bison nincs afrikai.)

000000000

szia!nincsenek tulzottan nagy szakmai titkaim,és a maro szinte készre marja a művet,és én is "kefélgetem,többféle kefével,de sokszor kicsit megvariálom kézzel a mintát,hogy ne legyen annyira tökéletes.legyen már benne ne csak az eszűnk,de a kezűnk is!szoval legyen benne egy kis emberi is!:)))

000000000

köszönöm,de a fotozása nem tökéletes!csinálnék videot is,de egy barátom valamikor igért egy kölcsön kamerát,de nem lett belöle semmi!:(((

yb8iik8sz

Látod Tibor, ilyenek a barátok.
Nekem is volt egy öreg cimborám, igért mindenfélét (honlapprogi,képek,közös biznc,stb) azt....
(az ilyenre túlzás a barát szó)