Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

vizköpő!:))))[#buck][#circling][#circling][#circling][#circling]

000000000

20000/min környékén jól hűt, nagyobb fordulatnál be bordáznám.

000000000

43pbwjg8s

GYere át a CAD-CAM programok topicba!
Ott leíropm mondjuk 3DS MAX-náé.
Pontosabban... Még talán link is lesz az ilyesmihez valahol, mert alapdolog.

ra8nsmk6w

Abban biztos voltam, hogy felbontásban kompromisszumot kell kötnöm. Erre hajlandó is vagyok annál inkább is mert a közel 300mm átmérőjű anyag megmunkálása egy 0.2 tűvel már majd egy napi munka lenne. Mindenesetre köszönöm, hogy felhivtad a figyelmem.  Végűl is kőbe vésni sem volt egy pillanat műve.

000000000

Geforg meg kért, rakjam fel az utóbbi munkájának fotóját.  
Majd, ő ír hozzá kommentet.

Tombol a naptár láz:)))))

http://cnctar.hobbycnc.hu/Geforg%20B-Zsolt/Mar%e1saim_/Aszt%e9k%20napt%e1r.jpg" border=0>

000000000

Szia Dani!
Te is rég faragtál már valamit!
A kétnapos talit mikorra tervezed?

000000000

sziasztok urak!:)farigcsikáltam egy kicsit,hogy ki ne hűljön ez a topic!:))))
http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/%faj-2.jpg" border=0>

000000000

s7manbs8

Nem úgy néz ki nálad, hogy ettől a sok szép alkotásodtól alig lehet bemenni a házadba is ? :)

000000000

köszönöm komám!:)))igyekszem jol nyomkodni a start gombot!:))))

000000000

drága barátom,ha néha eljönnél a talikra,látnád,és lehet nem hiszed el,de ezeket egy sima,szabvány méretű dipo-ba hordom!:)))))kisméretűek,és ez is csak 110x100-as méretű!:)))

s7manbs8

Nem a méretét gondoltam nagynak, hanem hogy jó sok lehet már belőle, hacsak oda nem adogatod a szomszédoknak. :)

000000000

adogatni szoktam,de csak modjával!:))azon kisérletezek a méretekkel,hogy az ajánlottol sokkal kissebben csinálom meg,mint egyfajta miniaturát!és addig csökkentem,mig az élvezhetöség rovására nem megy!:)

s7manbs8