Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

s5f8tmfv3

43pbwjg8s

0i8bkxjf4

A Szentségit  

ezen már bármilyen sör jól esik (folyik)

me3ua0a6

Ez HIPER-gyönyörű!
De ezen nem csúszkál a pohár?[#vigyor2]

geforg

Gratulálok a minőségí munkához énis épen ezt marom csak fába 200mm átmérőben

000000000

Ezt indiana jones is meg irigyelné![#hamm]
nagyon szép lett!  
Nagyon jol mutat ez az arany szinel ez a motivum![#nyes]

ra8nsmk6w

Azt még hozzáfüzném, hogy a felhasznált anyag egy bördiszműves szerszám volt amin több évtizedig kalapáltak és szegecseltek. Olyan hangja volt mint egy harangnak, sajnos a formája is. Valamennyire sikra tudtam hozni ( ez 2kg kalapácsot jelent) Viszont a feszültséget nem tudtam kivenni belöle. Bár számitottam rá amikor körbevágtam hagytam is 0.25mmaz átszakadásra. Az átszakadás szinte magától megtörtént mint egy rianás

ra8nsmk6w

Nekem már évente 2 üveg sör is elég. Szégyelem is mocsokul.[#wilting]

000000000

Nagyon szép lett! Milyen mélyen martad és milyen sebességgel?[#eljen]

ra8nsmk6w

A tempó 200mm/min a marási mélység 0.25mm.Jobb felbontáshoz még finomabb gravirtű kellett volna és valamivel több gépidő.

robroy007

hogy ne maradjak ki Én se a naptárasdiból az egyik korai munkám nekem is ez volt anno

http://folkem.hu/images/stories/referencia/folkem_referencia08.jpg" border=0 height=640 wide=480>

http://folkem.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=14&Itemid=3〈=hu" TARGET=_fnew>többi kép itt

a teljes munka kb 7 óra hossza a 3d és a körbe gravírozással

u2ayp7esz

Hi! Ez nagyon szép! Honnan lehet letölteni ez a filet :-) ?

ra8nsmk6w

A rajzok g kódok topic-ból Lámpás és B Tamás is feltöltötte a már javitptt változatot

000000000

Gyulám!
Innen a szívkórházból gratulálok a művedhez.
Szupi lett!