Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

VViktor

NA de most elteszem magamat és a családomat holnapra . Nektek is nyugodalmas jó éjt kívánok.

VViktor

Tibor most nézem az arcodat és roppant ismerős valahonnan :S

000000000

hát az elképzelhetö,hogy még az antarktiszon is össze tudnak futni velem!:)))

ag8iuddv9

Ha jól látom a modelen alámecések vannak.Ha így van akkor 3 tengely kevés.

000000000

Kálmus az csak optikai csalodás!:)))trűkkös!:)))

ag8iuddv9

Hát akkor ez tényleg trükkös.Amúgy nagyon szépek a munkáid,gratulálok

000000000

köszönöm,de ez a rozsa nem olyan lett mint amilyennek szeretttem volna!hát művész csinálta,és jol tudja érvényesiteni a fény árnyék hatást, a modellen!

0i8bkxjf4

Ma martam gipsz kiöntő formát:
 http://media.share.ovi.com/m1/s/1859/2d081b20e10f4d02a0ee87947dce0faa.jpg" border=0>
http://media.share.ovi.com/m1/s/1859/c51472c238554e4f867137d139711112.jpg" border=0>

43pbwjg8s

Na ez a szép dolog!!!!!
A gipszet vákuumozod marás előtt?

0i8bkxjf4

ááá neem csak simán kikutyultam belekentem majd fél óra aztán kop kop  ez most 100x100 és 3mm mély a minta

0i8bkxjf4

nem a gipszet martam hanem a formát 3.2 es gömbvégű maróval 0.4 sorköz

may47wb

Így száz hozzászólást visszanézve szép kis dolgok készültek itt!

KoLa

A gipsz öntéshez a pozitívat mard ki és finomítsd amennyire tudod , aztán kétkomponensű szilikon gumit öntsél rá valami keretbe hogy megkapd az öntőmintát amiben sorozatgyártásba is kezdhetsz.
Ha nem tudod vákumozni a rezonálás is jó!

0i8bkxjf4

igen rázogatom ütögetem akkor elsimul.
sorozatot nem akarok gyártani mert ez tablóra lesz egy térkő minta. be lesz festve agyag színűre ennek van egy testvére is de amúgy hol lehet venni ilyen 2 konponensű szilikon gumit

KoLa