Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

sanka74

000000000

muszály komám,mert nyakunkon a börze!:)))

sanka74

yb8iik8sz

Szia Íjász!
Rajzolgatós problémám közbe eszembe jutott szép Magyar tálkád,+1 kérdésem.
Hátulról is tál?
(kétoldalas képpel küzdök)

tfpk6pks3

Nem, nem lehet. Túl mély a minta.

000000000

sanos ma csak erre az egyre futotta,és a talira megszeretném csinálni mind a 14 stáciot.a foto minösége sajnos nem a legjobb!

http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/DSC00751.JPG" border=0>

000000000

Bocs,de elírtam.
nem 5, hanem kb. 1,7m/perc. A többi stimmel.

motion

Hát ezek nagyon gyönyörűek mester.
Régebben is csoda dolgokat műveltél, de ezek...[#eljen]
Azt már tudjuk, hogy csak körtével dolgozol, de hogyan lesznek ilyen kétszínűek??
Esetleg a talin is tudnánk diskurálni egy kicsit, hogy én is tudjak legalább fele ilyen szépeket készíteni? [#smile]

bmejdz9nu

Nádházi Mester... Csapj egy Entert a szöveg után és a link azaz és a kép közé :) Utólag már sokat javítgattam :)

000000000

tudsz te is ilyeneket,és csak relief fájl kérdése,és minnél több féle!más bélyeget gyűjt én relifet!ott leszek mind két talin,és remélem tudunk eszmét cserélni!:)))

000000000

oké, fönök örűlök hogy hallok felöled,és megfogadom a jo tanácsot!:))))

eivmhrm04

Motionból úgy néz ki nagyobb mester lesz mire annyi éves lesz mint mi.De igy van ez rendjén

eivmhrm04

Manapság egyre kevesebb van az ilyen fiatalból.

000000000

A fotóval ne törődj, látjuk majad élőben, de a relief gyönyörű!

000000000

és a tekhnikai lehetöségei,is remélem jobbak lesznek!:))))