Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

279nwbpsa

Nagyon tetszik.Mennyi időbe telt az elkészítése?

000000000

remélem valamelyik talin össze futunk,és tartok egy kis beszédet rola,és meg probálom ecsetelni,hogy miért lett ilyen amilyen!nem sok hijja volt hogy a kályhában végezze,de végűl is jo példa a rosszra!:)))

x0bnhi5ag

Nádházi Meser! Hihetetlen szépek a munkáid! Csak csodállak és Gratulálok!

000000000

nem,vektorba lett marva,és hagytam körbe egy 2mm-es kis szegélyt, és körbe vágtam lombfűrésszel.jo pocsékul!szoval ez egy 10°-os gőmb végű maroval lett marva,a rádiusza0.8mm.szoval a toolpathba meg adtam a maro kordinátáit,és elfogadtam a progi álltal kiszámolt paramétereket,nevezetesen,elfogadtam a step overt!és igy lett ilyen pocsék,amorf!

000000000

ez 45 perc alatt készűlt el,és 100x100mm-es a mérete.

000000000

hogy lássátok a kűlönbséget,és ennyire nem szokott eltérni a kész tárgy a modeltől!
http://cnctar.hobbycnc.hu/N%e1dh%e1zi%20professzor/2010-03-16%2019%2052%2045.png" border=0>

279nwbpsa

Nem értem a problémádat,szerintem nagyon tuti lett!

000000000

köszönöm,és igyekszem,de a rozsa nem olyan lett mint szerettem volna!

VViktor

Tibor a jó isten áldjon meg téged még vagy 4-5 gyerekkel erőben egészségben :D Ezt Te elakartad égetni? Vétek ezért a remek műért. Amúgy én is nagyon remélem hogy valamelyik  talin összefutunk.Csak sajna én nem tudok elmenni nagyon sehova mert a nem engedhetem meg magamnak:(  De majd egyszer talán:)

000000000

merre laksz Viktor,és szoktam én csavarogni az országban!:)))

VViktor

Tabon Siófoktól nem messze egy kisvárosnak csúfolt  nagy faluban:D

000000000

szoktam járni arra igaz ritkán!hát ha valaki jönne arrol a részröl, csak már rövid az idö a a szervezéshez!:(((

VViktor

Ez kecsegtető hogy erre jársz néha,de sajna valóban késő a szervezéshez  :( Meg hát akkor is illő beszállni az üzemanyag költségbe:P Na de majd egyszer ;)

000000000

majd a soproni talira megoldjuk!:)))

VViktor

Ámen Szavadon foglak :P Az pontosan mikor is lesz?