Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

PSoft

Öt különböző fafajta van a gép alatt.
A középső, mahagóni.

guliver83

Ha képet gravíroz valaki, milyen olajjal érdemes kezelni, mert a videókon is lehet látni, hogy valamivel kezeli a fát.

000000000

svéd olaj.... de a rétegelt lemez nem igazán dijaza olajos megoldást (ragasztó) azt inkább selyem lakk vagy vékony lazur pl (Sadolin Classic HP szintelen)......

sufnituning

Na jó azt észrevettem, de ennyire más lesz?
Én többnyire a fához se értek annyira[#nyes]

guliver83

Nem rétegelt anyagra akarok gravírozni, hanem Bük fára régebben csináltam  egyet és nagyon jó lett, csak nincs kezelve semmivel.

guliver83

000000000

Na megtaláltam dán olaj Legtöbb ször ezt használják külföldi videokon is....

guliver83

Még azért várok egy kicsit!
Mert lehetséges, hogy lesz jobb és olcsóbb is, ha keresgélsz egy kicsit!

Köszönöm!!![#eljen][#taps]

bznc93pf5

szia,
jobbat nem biztos hogy találsz de ha még is akkor az csak drágább lesz, én 15éve használtam először,azóta is gyönyörű a felület, nekem ez már garancia, ez a legjobb, persze csak ha szigorúan betartod az előírásokat, konyhai pulttetőket kezelünk ilyenekkel, évente, 2évente át kell törölni újból!!! "legalább 100 évig bírja" erős igénybevett használatnál, dísztárgyakhoz nem kell ennyire jó minőség.

guliver83

Szia!

Akkor megvan a tökéletes anyag számomra is!
Úgy néz ki, hogy rendelnem kell ilyet, mert itt a közeli boltokban nem hiszem, hogy lehet kapni!

Festékboltokban van ilyen?

000000000

Sadolin az tényleg jó vékony / vastag oldószeres is használtam kültere ... vizesbe nem bizok de beltére az is jó!
Sadolin az elégé elterjedt azt biztos fogsz találni amit lentebb írtam (még termék mintát is) na meg arra amit akarsz évekig is elég lesz a 0.75l ![#vigyor]

000000000

Ezt az olajra írtad, vagy a viaszra?

bznc93pf5

PSoft

A nagyobbik lány unokám...imádja a lovakat.
Lovagolni is jár a 'csajszi.[#puszis]
Jahhh...
Hogy miért nem "igazi" az a ló...?
Az, 'mááá...legyen a 'zanya, meg a 'zapa dolga.[#nyes]