Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

PSoft

Volt aki kidobálta...[#violent]

Van aki meg...vigyáz rájuk![#hamm]

Egyébként, döglött digit multim...van egy vödörrel.
Persze, jó is...majdnem annyi.[#vigyor2]

000000000

Nagyon lassú vele mérni ami igazán idegesitő  hogy minden mérést elöt elem tesztel [#violent]...

Csuhás

Egyszer neki kellene futni egy debuggerrel és kiszedni az elején a logót, és az akku tesztet...

PSoft

Igen, van az a "cirógatós" technika is, amit említesz.

De @guliver nem arról beszélt, hanem a második videón láthatóról.

guliver83

000000000

Ha csak lézerrel csináltad, akkor jó sokat tisztogathattad, csinosíthattad a szénné égett részeket, amíg ezt a valamennyire élvezhető végeredményt kaptad.

guliver83

Max 5 perc volt van egy eljárás rá amivel csinálják, csak azt sehol, nem mutatja senki!
A videón is lehet látni, hogy égett a rész, de amikor már a kész terméket mutatja már szép világos!

svejk

Morfer7 nem rég azt írta nyílt forráskódú.

svejk

Hopsz,egy v kimaradt a nicknévből, bocsi!

Rico

Csuhás

Ok de melyik? Van vagy egy tucat verzió a kétsoros karakteres kijelzőstől a színes oledesig mindenféle.

svejk

Hopsz, én azt nem tudhatom, mert még tegnap azt sem tudtam isszák vagy eszik azt a szerkezetet.
]itt kezdődik a csevegés róla.

sufnituning

A második videón miért ég meg a középső fa??

Rico

Nálam ha több darab valamit gravírozom egy sorban (pl.10 db) akkor 2-3 középső darab világosabb lesz mint a többi. Viszont ha ugyanott csak 1 db valamit gravírozok normális szép lesz.

000000000

van forrásod azt egyszerűbb átírni!