Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

Dezső

Sziasztok.
Vélemény, nagyon giccses?

LittleSV

Szia.
Én a számozottra szavazok. De lehet egy/két patkót még betennék a mutató tengelyéhez (akkor már lehet túl giccses, de aki a lovakat szereti, annak biztosan fog így is tetszeni).

Dezső

Szia,
Valami ilyesmire gondolsz? Szerintem ez már nagyon csicsás, lehet számok helyére kellene a patkó és csak a negyed órákhoz.
Engem a keret zavar, de nélküle nagyon sérülékeny lenne, csak a két  pontosabban négy mellső láb fogná az óra korongot.

LittleSV

Nem, csak 1 az óramutatók tengelye köré, vagy max kettő ami összekapcsolódik, és ott van kifúrva az óramutatók tengelye.

doil

Szia :)

És ha elhagynád a keretet és valami ilyesmivel kötnéd össze lent ? bocsi a csunya képért most dobtam össze hama

Dezső

Mai utolsó próbálkozásom. Köszönőm a jó ötleteket!

Dezső

Szia.
Ez nagyon jó!
Akár kandalló órának is jó lesz az a képen látható alappal!
Köszönöm az ötletet!

doil

:) igazad van télleg megfelelne arra a célra is :)
Megmondom őszintén én a patkót vagy elhagynám vagy télleg csak egyet tennék bele a számlapba annyira nyújtva hogy a 12 es szám alatt legyen kb 5milivel a teteje a patkónak , nekem így furi a két patkóval :)

wja92tghj

Nagyon tetszik a felületkezelés színe,árnyalata mivel készítetted ha szabad tudni???????????

Dezső

Szia.
Diófa, lenolajjal és grafitporral kezelve.

h45wyjwrn

Dezső

Nagyon jól sikerült! Gratulálok[#worship]

Dezső

Most már én is tudni fogom menyi az idő:-)

sanyi84

Sógoromnak meg a szomszédnak csináltam egy egy táblát a kapura saválló lemezből. Még ketté kell vágni , jobban megcsiszolni plusz majd befogom a széleit lemarni. De az1 mm es korongom elfogyott, 230 as koronggal meg olyan ágyúval verébre kategória.

vjanos

Na ez profi! [#eljen]
Artcam?
Beteszel róla még pár képet más szögekből?