Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

PSoft

Én köszönöm!

Ügyesen, szépen megoldottad.
Gondolom, felületkezelve is lesznek a betétek?

yngzzfg0z

Én csak a faragás részét csináltam. Úgy tudom, hogy vékonylazúrral lesz kezelve. Remélhetőleg kapok majd képet az elkészült bútorról is.

PSoft

Ha lehetőséged lesz rá, majd mutasd meg a kész bútort is pár képen.

fa_kukac

Gratula! Igényes, szép megmunkálás. [#taps]

bznc93pf5

bznc93pf5

3mm átmérő kb 20mm élhosszal keresek 2 élű félgömb (ball) marókést, van vagy tudtok valakinél eladót?, sürgős lenne, köszi

3vv2btrhv

thayscj6c

Csak azért rakom fel ezeket a képeket, hogy mennyit lehet javítani egy kép minőségén.
Kivettem az útbaigazító táblát és egy ronda virágtartót a képről. Oszt a beállításon is agyaltam egy kicsit.

bznc93pf5

a második kép jobban tetszik, ügyes munka![#taps][#taps]

bznc93pf5

thayscj6c

000000000

Nagyon jó, hogy megmutattad így.[#eljen]
A különbséget "zongorázni lehet".

Igen, a kép ahogy van, szinte mindig kívánja a beavatkozást. Itt többször olvasom, van aki azt gondolja, ráküld egy programot és az mindent rendbe tesz. Hát, nem.
Meg kell tanulni egy képkezelő programot és elvégezni a ráncfelvarrásokat, a célnak megfelelően. Az időt rá kell szánni.

Nagyon világosan látszik a képpel végzett munkád eredménye.[#worship]  [#wave]

thayscj6c

Én már ki nem megyek a műhelybe megnézni, hogy 20as vagy csak 15ös éllel bír-e. De van.[#wave]

Kicsa

Bámulatos eredmény!

Én,szívesen olvasnék az előkészítés folyamatáról is. Elég sok időm ment rá 1-1 fénykép kapcsán az előkészítésre,de sajnos eredményt a képrészlet próbaégetésével tudtam csak vizsgálni. Sajnos,nekem ilyen jóra egyik sem sikerült,csak az 'elfogadható' szintig jutottam.
Biztos,hogy több összetevős a dolog : itt kapott segítséggel a megfelelő felbontás-raszter és a kiinduló kép minőségi kérdése megoldódott.
Na de,ha van egy jó minőségű,fényképem - akkor hogyan tovább?

Pár lépés,amiket én járok végig :
1. Kép átmentése bmp kiterjesztésbe
2. Átméretezés/vagdosás a megfelelő méret eléréshez
3. Kontraszt-gamma-szaturáció (hogy az utolsó pontosan mi is...rejtély) állítgatásra,"szemre".
4. Próbaégetés,rosszabb mint volt...
5. irány a 3. pont...

A fő problémám az,hogy hogyan dönti el az ember,hogy most a jó!

c2nsu773m