Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

0i8bkxjf4

Hárs furnérlap kereszt irányba jól hajlik.

így az illesztéseknél megkenve faragasztóval nagyon jó masszívvá vált.

de legalább 2 garnitúrát csináltam amiből 1 épen összeállt :D

000000000

"A gyakorlás a tudás anyja" Mondták nekem ano.[#wave]

niu7vyvp0

Szia,

Ilyen modelleket honnan lehet letölteni v. megvenni?
Érdekelne ez is spongyabob is meg hasonló 3d puzzlek.

Köszönöm.

0i8bkxjf4

Ez éppen egy régi CNCZone os pakkba volt megtalálható ez sok helyen biztos van itt fórumtárs akinek a mappájába ott lapul jópár

megvenni nem szabad mert tuti hogy kis keresgetés után a neten valahol fellelhetőek ingyen

motion

Ezt már én is megcsináltam vagy 3-4 példányban :-)
Az egész úgy kezdődött, hogy az asszony mindig csesztetett, hogy "már úgy megnézném az Eiffel tornyot".
Meg én még rittyentettem hozzá egy fali tartó konzolt is.
Ez(ek)3mm rétegelt lemezből készültek. Ha jól emlékszem így kb.60cm magas. Most hogy ilyen egyszerű lett a kép feltöltés szedek össze én is pár dolgot.

Rabb Ferenc

Mennyi a géped X-Y-Z tengelyeinek sebessége és gyorsulása?

h45wyjwrn

Hát ha a motor tuning ba ami be van állitva az az akkor 7500 6000 a z fejből nem tudom.

Rabb Ferenc

Ezek így elég legényes értékek. Egy részletgazdag reliefhez idő kell. Ha MACH3-at használsz, akkor a "Tool Path (Alt-4)" ablakban le tudod futtatni a szimulációt. Ez elég pontos értéket ad a várható megmunkálási időre

h45wyjwrn

Nem tudom menyire részlet gazdag amit most martam . 2000 sebességgel martam.

000000000

A marási adatok a lentebb bemutatott marásommal azonos.

h45wyjwrn

Valki rendelt már az Alliexpres ről stl file t ? Arra volnèk kiváncsi hogy kűdik mibe min ?

Rabb Ferenc

Olvasd el, mit írnak róla: fizetés után email-ben, vagy egy linket kapsz ahonnan letöltheted

Dezső

h45wyjwrn

niu7vyvp0

Köszönöm, és mennyi esély van rá hogy még megtalálom a honlapjukon? :)