Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

Te akartad ....
A teszt képedet átalakítottam 256 szürkeárnyalatossá, ránagyítva egy részletére jpg-be kitettem. Még ennyi áttételen keresztül is tökéletesn kijön, amiről végig beszéltem, azaz függőleges falaknál jól láthatóan 2-4 pixelen keresztül ment a lézer maszatolás.
Normális körülmények között egyből azt kellett volna mondanod, huhh basszus, ez a 12000 mekkora marhaság itt ebben a G kódban, minek is került az oda ilyen értékkel?, de ehelyett lett a szokásos sárba döngölésem. .

http://www.robsy.hu/laser/lll-xxx.jpg" border=0>

s7manbs8

Annak idején pont ezt találták ki, hogy a képernyőn a monitoron ne legyenek olyan éles átmenetek, mert az a szemnek sokkal kellemesebb, anti aliasing nevű eljárás, ha ismerős. :)

u3xrz0cut

Nem érti meg, hogy az a program amit fikáz, pirográfra íródott, csak a lézerrel is ki lett próbálva. Az övé, pedig a lézert kapcsolgatja. Ég és föld a kettő!

PSoft

Csúsztatsz!

De,miért is?[#nemtudom]

A képrészlet amit manipuláltál,és kinagyítva ide tettél valóban az én "teszt" ábrám e gy részlete.
Csakhogy...
Az eredeti kép/munkakép amiből a G-Ray a kódot generálta,az 1bites .bmp kép volt.

Én,nem ezt kértem a #14081-ben Tőled!

Most,írjam ugyanazt Neked,mint amit te írtál pld. http://sgforum.hu/listazas.php3?id=1247506414&order=reverse&index=2&azonosito=hobbycnc#13913" TARGET=_fnew>a #13913-ban?

000000000

Befejeztem a témát, ennyi rosszindulatú, idétlen, elemi szakmaiasságot nélkülöző megnyilvánulással a hócipőm megint tele lett.
Ez van, úgy látszik, az objetivitás és a szégyenérzet legkisebb eleme elköltözött innen, kihalt sivárság lelki, szellemi sötétség maradt utána.
Persze mit várjon az ember azoktól, akinek a forró huzaldarabbal való "taknyolás" ekvivalans a lézer égetéssel, stb, stb.....
Legyetek boldogok a virtuális katyvaszaitokkal, és égessetek mindent, de nem ám a virtuális 12000 mm/min-el, az semmi, 60000-es adatot tartalmazó egymillió sor alatti G kód alá ne menjetek, az túl kicsi lenne a Giga világban, igaz az egész dolgotok 1 biten elférne az értelmességét tekintve.:) Na pá pá!

PSoft

Talán...megsértődtél?

De,miért is!?

"Persze mit várjon az ember azoktól, akinek a forró huzaldarabbal való "taknyolás" ekvivalans a lézer égetéssel, stb, stb....."

Ajánlanám figyelmedbe,a (hogy a te szavaid használjam)forró huzalos "taknyolás" egyik fellegvárát,a sok közül.

http://hobbycncart.com/forum/46-234-1" TARGET=_fnew>Erre gondolok!

Ha nem tartod méltóságodon alulinak,azért csak olvasgass bele itt-ott!
Láthatsz jópár a forróhuzalos "taknyolásos" munkákról készült fotót,itt-ott,még videókat is.

A Te lézeres "taknyolásod" hova sorolod ezekhez a pirográf munkákról közzétett képekhez viszonyítva?

Itt olvashatod például azt a pár sort is,amit a G-Ray program létrehozója írt 'anno.
Nevezetesen,hogy...

"...én eredetileg lézerhez írtam ezt a programot.
Csak miután tönkrement a lézerem,akkor alakítotam rajta ,hogy jobban lehessen pirográfiához használni..."

u3xrz0cut

"...én eredetileg lézerhez írtam ezt a programot.
Csak miután tönkrement a lézerem,akkor alakítotam rajta ,hogy jobban lehessen pirográfiához használni..."
Bocs, én tudtam rosszul. Ez van, ha keveset találkozunk.

000000000

Nem tudom melyik moderátor fogalmazta és javította át önkényesen a hozzászólásomat , de Tibor biztos nem kedves, így vagy törölje ezt vagy az egész hozzászólást !!!!!!!!

---
Töröltem. De figyelmeztetlek Te meg ne szórakozz más nevével, még ha nem a barátod akkor sem.!
Jó lenne ha elolvasnád a fórum szabályzatát!
 Modi.

PSoft

Ha esetleg nem tudnád,bármelyik moderátor..."önkényesen",indok nélkül javíthat,vagy akár törölheti bármelyikünk hozzászólását.
Senkinek nem tartozik a döntéséről számadással,még Neked sem!

De,tudod Te ezt,magadtól is.

000000000

Kedves moderátor akkor az miért megengedett adott "védett" személytől, hogy más szellemi termékét büntetlenül ócsárolja ?
Ez szimplán kimeríti a hitelrontás fogalmát.

1996. évi LVII. törvény (Tpvt) 3. § Tilos valótlan tény állításával vagy híresztelésével, valamint valós tény hamis színben való feltüntetésével, úgyszintén egyéb magatartással a versenytárs jó hírnevét vagy hitelképességét sérteni, illetőleg veszélyeztetni.

És mindezt aljas indokból teszi, hogy a termékének így nagyobb piacot szerezzen !

000000000

Javíthat, de az már közel sem javítás ha azt átfogalmazza és így a hozzászólás mondandója értemét veszti.
Akkor inkább törölje az egészet.

PSoft

Nem tudom,hogy mi volt a hozzászólásodban,nem olvastam.

A törlés megtörtént..."ugorgyunk"!

u3xrz0cut

Na-na! Itt szó sem volt versenytársról. A jó hírnevét pedig nem fogja csorbítani Tibor, mert Csewe segített itt,  a másik fórumon és  magánban  is annyi embernek, hogy nem ér fel hozzá a kutyaugatás!
Érdekes módon, mint illetékes, csak vigyorog az egészen. Nem szól hozzá és jól teszi!
Mindenkiben maradjon meg a róla kialakított kép.
Mi lenne, ha minden progija nyilvános lenne?
Nekem írt pár olyat, hogy na!
Könnyebb az életem velük, nem is kicsit.

etc77f5nr

Egy mérnök mindenre gondol... Ugye? Akkor gondoljon bele abba, hogy a cél elérése érdekében ki milyen utat választ ez is benne van a számításokban. Mi a cél? Szép végtermék. G-rayel szép? Csodálatos. Nem vagy igazi mérnök, mert a gray ingyenes a robsy meg drága. Bukta. Eddig tiszteltem a tudásod, de ez a tudás nagyon háttérbe szorult. 10mpx-es képen egy kis fekete maszat lett. TEGYÉL MÁR LE VALAMIT IDE!!! Fotózz makrót! Ja nincs mivel nem haladsz a korral. Csinálj szép videót. Ja nincs mivel :S Hiába vannak az axiómák ilyenkor :S Aki maga alatt vágja a fát... A rosszhuladék semmitnemszámolt gépemen is 10000x különb munkát csinálok egységugrás nélkül fostalicska mechanikával. Tessék: https://lh3.googleusercontent.com/-TuZ3IaOpsTY/VVMaiGyfwHI/AAAAAAAAA3E/x2aSiGDp_Rk/s800/Clipboard01.jpg" border=0>
https://lh3.googleusercontent.com/-7xXnm2CrH6c/VVMaiORCiqI/AAAAAAAAA3I/ikFtS1WCcnY/s800/bagoly1800.jpg" border=0>

Milyen egységugrás? Miről beszélsz? Hol élsz te? a Jupiteren??

u3xrz0cut

Eddig bírtad?[#nevetes1][#nevetes1][#taps][#eljen][#worship]