Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

RogerCo

Igen, arra, hogy a két különálló membrán kivezetés van összekötve egy csővel, és úgy megy a lézerhez.  
Egyszer már tettél fel vmi békebeli, tán német szivattyúdról..?

hebo87

Szia!
Nagyon tetszenek a tesztjeid, sokaknak segítesz vele, hogy megtudják mire is jó a kék lézer.
Küldenék neked egy ajándék lencsét ami a sokat emlegetett G2 lencsétől is jobb picivel.
Ezzel 20-30%-al nagyobb lézer teljesítmény érhető el, viszont a rövid fókusztávolság miatt érdekes lenne letesztelni milyen vágásra.
Vállalnál hasonló teszteket ezzel a lencsével?
Kicsit problémásabb mert kell neki csinálni egy foglalatot amit 9x0,5-ös menettel amibe rakod a lencsét és betekerheted, és a rövid fókusz miatt új levegő fúvókát is kellene csinálnod, vagy nélküle is tesztelheted.

PSoft

Szia Zoli!

Köszönettel elfogadom az ajándék lencsét,szívesen tesztelem,ha gondolod.
(bár,egy 4W-os szett-nek jobban örültem volna,ebből a kékből):)))

Úgy érzem,a 'gépész' része sem lesz probléma,ha megtisztelsz azzal a lencsével.
A leendő tesztekről pedig,szívesen írok/mutatok itt a topic-ban,ha a többiek is úgy gondolják.

köszi!
[#wave][#worship]

hebo87

Oké, akkor valószínű holnap feladom.
Címed a régi?

PSoft

996dwuf96

Sziasztok !

Az ünnepek alatt készült két reliefet szeretném megmutatni. Egy kicsit a más tollával való ékeskedés is  , hisz az alapokat úgy töltöttem le a "kékről" bár a könyvet azért alaposan "átreszeltem". Remélem sikerül feltölteni .file:///C:/Documents%20and%20Settings/dalai/Dokumentumok/K%C3%A9pek/Saj%C3%A1t%20munk%C3%A1k/R%C3%B3zsasziv.jpg" border=0>
file:///C:/Documents%20and%20Settings/dalai/Dokumentumok/K%C3%A9pek/Saj%C3%A1t%20munk%C3%A1k/Arany%20J%20verses%20%20k%C3%B6nyv.jpg" border=0>[#wink]

996dwuf96

Hát ez nem jött össze[#nemtudom]

PSoft

Ne izgulj...összehozzuk!:)

3m9kaxws5

Kelepeisz Lajos

Húú, mit kisgyerek a játékboltban, úgy várom már a teszteredményeket, köszönjük hebo87 kollégának a lehetőséget, PSoft rajtad a kis közösségünk szeme, hajrá hajrá.

PSoft

Menni fog az...próbáld újra!
[#wave]

PSoft

Na,kaptál már árat a méhsejt rácsra?

996dwuf96

Ismét megpróbálom hátha sikerül[#wink]
http://cnctar.hobbycnc.hu/Levin/K%e9pek/Arany%20J%20verses%20%20k%f6nyv.jpg" border=0>
http://cnctar.hobbycnc.hu/Levin/K%e9pek/R%f3zsasziv.jpg

Kelepeisz Lajos

Nem írtak, ezért felhívtam őket, de nem vette fel senki, lehet hogy még zárva vannak.