Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Linkek

Indította gaben, 2024 április 10, 13:42

Előző téma - Következő téma

airfoil6205

Szerencse, hogy nem a mi véleményünk alapján értékelik a résztvevőket, mert hamar fanyalgásba fordult itt a társaság, pedig nem a kisiskolások között van az élmezőnyben a srác és a témában hozzászólók is elismerik az eredményeit. [#confused][#confused][#confused]

s7manbs8

Attól függ, hogy itt mi jelent többet, a feladatkiírástól függően. Egy ilyet azért nem olyan egyszerű főleg időben megcsinálni, az alkatrészeit rendelte, ilyeneket lehet kapni, azt összerakta, meg írt hozzá programot, valószínű az volt a munka benne, nem tudom ilyen komplett szoftvert lehet e valahonnan letölteni. Kisebb részleteket nyilván, meg a zsüri meg is nézi azt, úgyhogy ha valahonnan koppincsolta úgyis felismernék. Én egy kis egyszerű mászkálós, meg tárgykerülő szerkentyűt csináltam meg , de azzal is eltelt egy év majdnem, persze nem azzal foglalkoztam mindig, csak mikor idő volt rá.

000000000

Ok. Szavazzunk rá!  
De "igérje" meg, hogy legközelebb valmi eredetibbel indul el versenyen és a TV-ben is megemlíthette volna, hogy a "herdver" nem az Ő ötlete. Vagy ez annyira nyilvánvaló, mint nekünk itt a fórumon hogy a CNC-t nem mi találtuk ki?

t6t6sjg67

Devecz Miklós

Vigyázzatok ezzel a linkkel, mert az oldal hemzseg a virusoktól. Csak megbizható viruskereséssel együtt ajánlom.

3rymb5s35

3rymb5s35

Tud valaki linket http://www.vatera.hu/koszorules_141638720.html" TARGET=_fnew>ehez a könyvhöz.
Mármint a digitalizált formájához.
Vagy bármi más köszörüléssel kapcsolatos könyvhöz?

43pbwjg8s

Ilyet tudok, de min holnap (jó esetben éjszaka), mert le kell töltenem.
Utána felteszem a mappámba.

Szerző: Köves Endre-Almásy Pál-Gyódi István

Cím: Köszörülés

Formátum: Djvu

Oldalszám: 274

Nyelv: magyar

Verzió/Kiadás: 2

Kiadási év: 1982  

43pbwjg8s

Esetleg van a gépész okltatófilmek sorozatból egy fejezet köszörülés néven.
Az viszont 180 Mb. Azt nem tudom sajnos feltenni ide.
Valahol valakinek FTP helye?

Devecz Miklós

A mappádba beteheted

43pbwjg8s

Az a gond, hogy rendszeresen szétkapcsol egy idő után a TC. Bár lenne sávszélességem, valamiért igen lassan megy fel bármi is.
Azért megpróbálkozok vele.

3rymb5s35

Várom már!

Más:
Szerintem  http://rick.sparber.org/rick/" TARGET=_fnew>itt érdemes nézelődni.
Fémipari gyalugépet is http://rick.sparber.org/Articles/CD/CDM/CD.htm" TARGET=_fnew>épített

000000000

ird be a keresőbe, hogy kőszőrűlés,és csak győzzed olvasni!:)))[#vigyor][#vigyor][#vigyor]

3rymb5s35

Nem győzöm olvasni, hogy melyik cég vállal...

000000000